Magazin
126 ogledov

Ko fant postane moški

Še nekaj let bo fant. (Foto: ) Žurnal24 main
Imate doma fanta ali moškega? Če je že upihnil 27 svečk, vas v postelji greje moški. Pa čeprav se vam še vedno zdi kot fant.

Fantje šele pri 27 letih "opustijo nezrele norčije" in postanejo moški, je pokazala raziskava, ki jo je med rojaki naredila britanska spletna stran OnePoll.com. No, popolnoma (ali vsaj približno popolnoma) pa naj bi moški odrasli pri nekako 29 letih, ko v povprečju dobijo prvega otroka. A tudi takrat se še ne nehajo predajati popivanju in drugim "dejavnostim", ki jih strokovnjaki označujejo za nezrele.

Dekleta so zgodnejša
In dekleta? Pri 23 si nehajo na obraz nanašati preveč ličil in se začnejo manj izzivalno oblačiti, pri 24 "postanejo zrele", pri 25 se prenehajo opotekati iz barov, pri 26 preklinjajo veliko manj in enkrat vmes nehajo kazati svoje prsi, ko so popolnoma pijane. Še ena raziskava torej, ki opominja, da fantje odrastejo kasneje kot dekleta. In tudi ko odrastejo, "so še vedno bolj nagnjeni k nezrelemu vedenju", je povzel tiskovni predstavnik OnePoll. Veliko žensk pa bo najbrž vedno prepričanih, da fantje v resnici nikoli ne odrastejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.