Magazin
598 ogledov

Ko je v ritko vzela njegovega junaka ...

ženska golota zadnjica Shutterstock
"Ne razumem te povsem, zakaj si besna?" je vprašal in si prižgal cigareto.

"Zakaj?! Ker je ves čas porival tisto cipo, meni se pa niti sanjalo ni. Zato!" je bila jezna. Nasmehnil se je in vnovič vase potegnil dim. Potem je oblikoval krogec sivo-modrega dima in jo pogledal: "Torej nisi jezna, ker jo je porival, pač pa zato, ker tega nisi vedela?" "Marš še ti! Ko bo tvoja izvedela …" "Torej ji boš ti povedala za naju?« jo je maličil s svojo mirnostjo."

Obrnila se je proti njemu in v roko iz možganov že poslala signal, da mu primaže klofuto. Ujel jo je s prosto roko kot bi jo bil pričakoval. Z drugo je mirno vtaknil cigareto v usta in naredil nov dim. Mešalo se ji je od njega, njegove nesramne mirnosti in dejstva, da se je norčeval iz nje, ko je izvedela za moževo nezvestobo. Da je bila sama nezvesta že več kot leto in pol, je očitno ni motilo. Še vedno je držal za njeno zapestje. "Te jezi tudi to, da je ona takšna pička?" je namignil na seksi ljubico njenega moža. Pogledala je v tla in s tem priznala, da je zadel v bolečo rano. Tudi sama ni bila slaba, toda moževa pomočnica direktorja, je bila zares prava riba.

Cigareto je vtaknil v pepelnik njo pa potegnil v naročje. Z levico jo je takoj prijel za prsi, desnica pa je počasi izpustila njeno roko. Ni več kazala sovražnosti, on pa je dobro vedel kaj potrebuje. En dober kavs. Kavs iz jeze, maščevalnosti do prešuštniškega moža in zato, da bo nehala misliti nanj. Zdaj je bila prava priložnost, da od nje dobi vse tisto, kar mu nikoli ni hotela dati. Zdaj bo počela prav vse, da bi le čim bolje vrnila svojemu možu. Podžigal jo je s komentarji, da njegova ljubica zagotovo fafa kot se spodobi. Njene ustnice so bile pač ustvarjene za to. Pa tisti joški in rit …

V njenih očeh je znova opazil bes in neverjeten žar, ki je nekje enostavno moral ven. Kar nekaj gumbov je odletelo z njegove srajce, ko se je spravila nanj. Zajahala ga je in srajco dobesedno strgala z njega. Poljubljala ga je na prsi, mu prste tlačila za hlače potem pa mu pričela odpenjati še gumbe na njih. Spustila se je navzdol, da bi mu jih slekla, pri tem pa požrešno opazovala njegovo mednožje. Že pred časom je imel trdega, zato je z veliko strastjo planila po spodnjicah. Ni pomnil dneva, ko bi tako požrešno padla po njegovem tiču. Dobro jo je razbesnel in bil je ponosen sam nase. Pripravil jo je do tega, da je sama od sebe počela tisto za kar jo je pred časom prosil, a se ni dala prepričati. Sesala je njegovo nabreklo pošast, z jezikom obdelovala vrh polnega uda in ga pri tem večkrat pogledala v oči. Upal je, da ga vse to ne bo pahnilo v prezgodnji konec. Želel si je zdržati vsaj toliko časa kot ona in videti do česa vsega jo je pripravil.

Sprehodila se je do mize in iz torbice vzela zavojček s kondomom. Z zobmi ga je odprla in rožnato gumico namestila na njegovega tiča. Potem ga je oblekla s svojimi usti kar je nazadnje videla v nekem cenenem porniču. Bil je navdušen nad njeno predstavo, še bolj pa potem, ko je pred njim opravila pravcati plesni nastop s slačenjem do konca. Ni je še videl, da bi si božala muco in vanjo vtikala svoje prste. Zdaj je to počela in pri tem tako zapeljivo ječala, da bi si ga najraje vrgel na roke.

Počakal je. Želel si je videti njen konec in kaj vse je še bila pripravljena narediti zanj. Potem se je razkoračila nad njegovim naročjem, počakala, da jo je prijel za zadnjico in jo pričela počasi spuščati nad rožnat stolp, ki se je dvigal naravnost med njene noge. Ko se ga je dotaknila s svojo razgreto in vlažno češpljico, se je ustavila in ga pričela božati z njo. Bilo mu je všeč, še bolj pa trenutek, ko se je nenapovedano vrgla nanj. Ostal je brez sape in skušal nekaj zraka ujeti med njenim divjim naskakovanjem in vpitjem, da mu bo pokazala kaj zna. Preden je uspel sestaviti svoje razmetane misli, se je že dvignila z mastnega tiča in znova sedla nanj. Tokrat počasi, previdno in zelo na tesno. "Moj bog Sandra!" je vzkliknil, ko je v ritko vzela njegovega junaka. "Kako si dobra …"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.