Magazin
256 ogledov

Ko mucke ni doma, si jo najdem drugje

null Žurnal24 main
Marsikomu se je verjetno že zgodilo, da je bil na morju denimo z dekletom in mu je v oko padla kakšna seksi Nemka, Danka, …

Tudi meni se je, le s to razliko, da sem po treh dneh dopusta ostal sam. Punco so poklicali v službo, kjer so jo nujno potrebovali in morala je domov. Vse se je zgodilo tako na hitro, da nisem uspel niti dobro premisliti, kaj se dogaja, ko pa sem se naslednje jutro zbudil, sem bil prost kot ptica na veji.

Nike, postavna blondinka, s katero sva se spogledovala odkar sva prišla v kamp, je nenadoma postala realna opcija. Že prvi dan moje samskosti je na plaži pristopila do mene in me vprašala, če govorim angleško. Še nikoli nisem bil tako vesel zoprne učiteljice, ki me je v mladosti morila s "past in present tensi".

Seveda me je potipala tudi o tem, kje imam spremljevalko in bila opazno vesela dejstva, da je odšla. Ves dan sva prebila skupaj, šla zvečer v mesto in se sprehajala kot stara zaljubljenca. Roka mi je pogosto uhajala na njeno noro čvrsto ritko, ki se je med hojo zapeljivo zibala pod lahkotno, poletno oblekico. Sredi trga med maso ljudi sva se prvič poljubila. Takšnega strastnega poljuba še nisem doživel in takrat sem se dokončno prepričal, da bo tista noč še zelo vroča.

Vprašala me je ali lahko prespi v moji prikolici in se stisnila k meni. Le kaj naj bi ji odgovoril po tistem pohotnem pogledu azurno modrih oči, ki so se zadrle vame? Prespala ni, je pa preležala, preskakala in preseksala vse do ranega jutra. Njeno telo je bilo božansko grajeno, z ravno prav velikimi oblinami, v glavi pa ji je kipela pohota, katero sem izkoristil, kolikor se je le dalo.

Ves čas sem jo izmenjaje grabil za joški in ritnici, ona pa se je neučakano nabijala na mojega noro stoječega tiča. Ničkolikokrat mi ga je potegnila in pri tem pričela nekaj divje govoriti v Nemščini. Tu sem nekoliko slabši, a dovolj dober, da sem razumel, kaj želi in kar je želela, je tudi dobila. Eksplodiral sem ji naravnost v obraz in se krivil po postelji, ko je še naprej cuzala ubogo reč, iz katere kar ni in ni prenehalo teči. Končno sem obležal kot ubit, Nike pa se je sprehodila do tušev. Nazaj je prišla po približno petnajstih minutah, vsa seksi in mokrih las, ter takoj znova napadla.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Prijatelji so se šalili, da so turistke na obali čisto podivjane, sedaj pa sem se prepričal, da so imeli tudi prav. Nenadoma se je pred mojim obrazom znašla njena zadnjica, na korenjaku pa sem znova začutil njene vroče ustnice. Prijel sem se za glavo namesto za njeno rit in se pri sebi spraševal, če bom doživel naslednje jutro. Tokrat sem si njeno pohotno zadnjico lahko zares dobro ogledal in se prepričal, da je popolna. Lahko bi jo gledal ves dan in ves dan bi mi stal pokonci.

Kljub temu, da me je tam spodaj že precej bolelo, pa se nisem mogel umakniti tisti pohotni zveri. Nisem se mogel niti hotel, kajti zavedal sem se, da je to morda prvič in zadnjič, ko bom deležen takšne oskrbe. Pomislil sem, da je usoda očitno želela, da na tistem dopustu zares uživam, a mi je pripravila še kar nekaj presenečenj.

Nike se je pričela z obema rokama grabiti za ritnici, s sredincem siliti v danko in me nagovarjati naj jo obdelam od zadaj v njeno pohotno ritko. Bila je tema in ni vrag, da je bilo videti moje svetleče oči, ko sem slišal njene prošnje. Odprla so se mi nebesa in večino časa sem menil, da sanjam, saj je bilo prelepo, da bi bilo res.

Ne vem, kdaj sva prenehala, spomnim pa se, ko sem se prebudil, da sem se oklepal njenih joškov in gostil njeno zadnjico, ki je mirno ležala v mojem naročju. Tako trdno je spala, da ni čutila, kako se zadaj poigravam z njo, nato pa mi je usoda poslala še eno sporočilo. Zunaj se je danilo in nekje blizu je pravkar ugasnil motor nekega avtomobila. "Juhu zaspanec! Samo za en dan so me potrebovali …"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.