Magazin
18 ogledov

Kolesarska sobota v Izoli

kolesarjenje Shutterstock
Danes bo potekala največje istrska športna prireditev, obalni kolesarski maraton.

Izola bo danes obarvana športno, saj se bo ob 10. uri začel obalni kolesarski maraton, ki bo poleg treh različnih prog ponudil bogat program za tiste, ki bodo po športnem udejstvovanju željni zabave ali pa na kolo sploh ne bodo sedli. Obenem bo ta dan zaključna prireditev projekta Slovenija kolesari 2012.

Obrti in delavnice

Poleg kolesarjenja boste lahko obiskali malo tržnico s ponudniki tradicionalne istrske obrti in kulinaričnih izdelkov ter se zabavali ob glasbi, AMZS pa bo za željne novih znanj o varni vožnji na parkirišču na Lonki pripravila kolesarski poligon, delavnice s pobarvankami, trial motorje in druge vzgojno-preventivne dejavnosti, namenjene tako otrokom kot odraslim. Preizkusili boste lahko tudi kolesa različnih proizvajalcev. Vse dejavnosti so brezplačne. Priporočamo, da si ta konec tedna vzamete čas in na Obali ostanete še do nedelje, ko se bo tam odvila ena od največjih kulinaričnih prireditev v Sloveniji – festival slaščic in sladkih izdelkov Sladka Istra 2012. Več informacij o dogodku in spremljevalnih dejavnostih najdete na spletni strani Obalnimaraton.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.