Magazin
376 ogledov

Koliko stanejo zabaviščni parki?

Žurnal24 main
Zabaviščne parke imajo radi mladi in tisti, ki to že dolgo več niso. Najboljši čas za obisk zabaviščnega parka pa je ravno poletje.
In cene kart? Vstopnica za Mirabilandijo stane 29,90 evra, za otroke pod 12 let in starejše od 60 let pa 23,90 evra. Za Gardaland stane enodnevna vstopnica 35 evrov, za otroke pod 10 let in starejše od 60 let pa 29 evrov. Dvodnevna vstopnica za Gardaland stane 52 evrov, po 31. juliju pa imajo za nočno karto popust, in ta stane za vse 10 evrov. V Canevaworldu stane enodnevna vstopnica za ogled Aquaparadisa 23 evrov, za starejše od 60. leta, vojake, invalide in otroke med metrom in metrom 40 centimetrov višine pa 18 evrov.

 

Parki po Evropi

Zoo Safari: Verona, Italija
Europa-Park: ob Stuttgartu, Nemčija
Legoland: pri Ulmu, Nemčija
Disneyland: Paris, Francija

Gardaland za en dan. "Za zabaviščni Park Canevaworld boste za en dan odšteli 50 evrov. Za zabaviščni park Gardaland za en dan 59 evrov, za San Marino in Mirabilandijo pa 119 evrov. Za dva dni v zabaviščnem parku Gardaland in Canevaworld boste odšteli od 149 do 155 evrov," pojasni Rok Beigot s portala Potovalka.si, kjer zbirajo turistične ponudbe. Cene, povzete s Potovalka.si, vključujejo prevoz iz večjih slovenskih mest.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.