Magazin
7816 ogledov

Komaj sem čakala svinganje

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Z možem se odlično razumeva še z dvema paroma, s katerima se tudi precej družimo. Enkrat do dvakrat na mesec se pri nekom dobimo na večerji.

Tokrat sva bila na vrsti midva in se za to priložnost še posebej pripravila. Razganjalo me je od pričakovanja in vznemirjenja, zato sem z največjim veseljem pripravljala okusne specialitete. Tako zelo pa nisem bila vzburjena le zaradi večerje, ampak tudi zaradi dejstva, da trije pari ne uživamo le v dobri hrani, ampak tudi kasneje v bolj intimnih rečeh.

Pred leti na kaj podobnega ne bi niti pomislila, ko pa se je povsem po naključju prvikrat pripetilo, da sem v posteljo legla s postavnim Dolenjcem, moj mož pa zraven z njegovo ženo, sem od vzburjenja in pohote dobesedno lebdela nad posteljo. Nobenega ljubosumja nisem čutila, ko sem videla Sonjo, kako strastno sesa korenjaka, ki je dotlej pripadal le meni, in prav tako moj mož ni izbrisal nasmeha z obraza, ko je opazoval, kako Tone s svojim orodjem prodira v moje poplavljeno mednožje. Kasneje smo se na dopustu spoznali še s tretjim parom ter ugotovili, da našega prijateljstva ne smemo prekiniti. Od takrat dalje vsakokrat pri drugem paru organiziramo večerje in se izjemno zabavamo.

Medtem ko sem vihtela nož nad zelenjavo, je mož pripravljal sobi, da bosta primerno udobni za kasnejšo zabavo. Tresla sem se od pričakovanja in prvotno strast potešila kar med kuho, ko je mož prišel preverit, če je vse pod kontrolo. Dala sem mu na kuhinjskem pultu, a po tistem še vedno hrepenela po drugem. Končno je bila ura sedem in je pri vratih pozvonilo. Stekla sem odpret vrata ter vesela skočila za vrat tako njemu kot njej. Kmalu je prispel še zadnji par in lahko smo sedli za bogato obloženo mizo. Ves čas smo se spogledovali, se smejali in poizkušali vse, kar sem pripravila.

zgodbica seks erotika strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zraven se je prileglo izvrstno vino, vmes pa sem že tuhtala, kako zelo si želim naskočiti Tadeja. Z njim sem bila le enkrat in ko sva se v dnevni sobi začela mečkati na kavču, sem vedela, da bo tokrat še bolje. Ostali so ropotali v spalnici, jaz pa sem bila vesela, da je mož mislil na vse. Pod klubsko mizico je bil vlažilni gel, nov zapeljiv vibrator in škatlica kondomov z okusi po sadju. Hitro sva bila pri spodnjem perilu, pa tudi pod njim, zato sem segla po kondomih ter enega navlekla preko nabreklega lepotca. Z največjim veseljem sem okusila sladkobo okusa rožnate gumice ter še bolj konkretno posesala korenjaka pred seboj. Ječal je in tako je bilo prav.

Iz spalnice sem zaslišala pritajene glasove. Zdelo se mi je, da je Biba, ki je bila z mojim možem, in za hip, res le za hip, sem imela kratek pomislek. Nato pa sem se predala čistemu užitku, ki mu ni bilo konca. S koleni sem se spravila na kavč in svojega ljubimca začela dražiti z napeto ritko. Kar odskočil je s kavča in kmalu sem za seboj čutila njegovega trdega korenjaka, kako raziskuje mojo tesno pohotnico. Tako zelo mi je prijalo, da mi ni bilo mar za druge, pa čeprav je tisti hip v sobo vstopil mož z Bibo v naročju, ki se mu je nabijala na dolgega korenjaka.

Nasmehnila sem se mu, on pa jo je prislonil ob steno in ji pošteno zabijal tiča v češpljico, da je ječala in zavijala s svojimi velikimi očmi. Tadej me je grabil po joških, bradavice so mi boleče nabreknile od vzburjenja, njegovega tiča pa sem čutila v želodcu. Z desnico sem segla proti ščegetavčku, ga začela masirati s konicami prstov in se pripravljati na orgazem nad orgazmi. V tistem hipu je v spalnici odjeknil krik osvobojenja, nakar je Biba, ujeta med steno in mojim možem, začela hlipati, da ji prihaja, jaz pa sem ob vsej tej pohoti v zraku in debelim tičem v češplji doživela pravo eksplozijo rafalnih orgazmov, ki so stresali moje brhko telo in me spravili v stanje zamaknjenosti za nekaj dolgih sekund. Ko sem odprla oči, je proti nama prihajal Tone s svojo nabreklino, njegova Sonja pa je začela grabiti korenjaka mojega moža …

Komentarjev 9