Magazin
801 ogledov

Kompliment v obliki njenih ust

ustnice Žurnal24 main
Ujel jo je v nerodnem trenutku. Vedela je, da je pred vrati on, saj je skozi okno kopalnice videla njegov avto. Žal pa je ravno stopila izpod prhe in panično iskala rešitev kako čim prej odpreti vrata žrebcu, s katerim je imela tisti večer načrte.

Na mokro telo je navlekla trenirko in stekla po stopnicah odpret. Od presenečenja je zazijal potem pa pogled ustavil na njeni goli koži. Zgornji del je imel pokvarjeno zadrgo in je lahko zapela le do polovice. Za sekundo mu je pokazala precejšen del svojih prsi potem pa z rokama zaprla pogled.
»Škoda,« se je nasmehnil in vstopil. Čutila je kako ji rdečica sili v lica zato se ni obremenjevala z mokrimi lasmi, ki so skoraj v popolnosti zakrili njen obraz. Pospremila ga je v sobo za goste, mu ponudila pijačo in TV daljinca. "Počuti se kot doma," je rekla in stekla nazaj v kopalnico.
"Če bi se počutil kot doma, bi šel zdajle s tabo gor," je vidno zadovoljen dejal. "Kaj praviš?!" je zavpila z vrha stopnišča. "Nič, nič! Pravim, da imaš lepo tukaj!" se je zlagal in si natočil pijačo.
Bila je precej nervozna in se spraševala ali ga ni morda polomila, ko si je povsem pobrila mednožje. "Pa kaj sploh razmišljam o tem, verjetno sploh ne bo nič!" se je okarala, še enkrat pogladila povsem gladko češpljico in si nadela spodnjice.

Ko je prišla k njemu, je udobno zleknjen v naslanjač užival ob poslušanju priljubljene pesmi. Sedla je nasproti njega in zdaj je bila videti povsem drugače. Oblečena v oprijete usnjene hlače in belo srajčko s privzdignjenim ovratnikom, je bila prava mačka. Lase si je uredila kot bi bila pravkar v salonu, rdečilo pa je lepo poudarilo njene lepe ustnice. Preden se je zavedel o čem premišljuje je že imel trdega. Še dobro, da se jima ni mudilo in je svojo radost lahko prikril. No ja, vsaj mislil je tako. "Si pa res vesel, da me vidiš," se mu je zvito nasmehnila. "Veš, da sem," je odvrnil in še vedno upal, da ni opazila. "Vedno tako kažeš svoje veselje?" je namignila na njegovo mednožje.

Za hip ga je zadelo potem pa se je izvlekel na sebi podoben način. "Hja, saj bi mahal z repom, če bi ga imel!" Nasmejala se je njegovi šali in se presedla k njemu. Bila sta svež parček, ljubila pa se še nista. Čakala sta pravi trenutek in ona je pomislila, da je morda ravnokar napočil. »Do predstave imava še čas,« je namignila. »Res je ja,« je odvrnil in spustil dlan na njeno koleno. Božal jo je po gladkih hlačah, ki so se povsem oprijele njenih nog in jo pogledal v oči: "Ti, kako pa se slečeš iz te druge kože?" "Lahko poizkusiva, če te res zanima," je na njegovo veselje odvrnila. Ni bilo tako zapleteno kot si je predstavljal. Precej prej kot je mislil, je ugledal njene rdeče spodnjice, zaril svoje prste vanje in na neskončno veselje spoznal, da ima povsem gladko princesko.  "Mmmm, kako lepa …" je zavzdihnil in prste potisnil pod njo.

Tudi on ni razočaral in je, glede svojega "repka" takoj dobil kompliment v obliki njenih ust, ki se spustile nanj. Želel si jo je božati po laseh a bi ji potem uničil frizuro. Nikoli si ne bi mislil, da bo že prvič prejel najbolj zaželene darove a je bila mačkica očitno še kako vroča. Ko se mu je vrgla v naročje in mu sedla na tiča, ga je pogledala globoko v oči. Njena čvrsta ritka je zapeljivo plesala v njegovih rokah, z usti pa se ji je prisesal na prikupne prsi.
"Ljubim te mačkica moja!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.