Magazin
690 ogledov

Končala sva v travi

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Opazovala sva se kot dve sestradani zveri. Jaz za eno mizo, on za drugo in si pošiljala signale.

Adrenalin mi je brizgnil v žile, ko mi je pomežiknil in še preden sem vedela, kaj počnem, sem z zobmi zgrabila spodnjo ustnico, jo nato polizala z vrhom jezika in mu namenila pohoten pogled.

Tudi on je bil vznemirjen ter pri odhodu iz lokala, v katerem je bil s svojo punco, na mizi pustil vizitko. Ob prvi priložnosti sem jo šla iskat in ugotovila, da mu je ime Michael in je direktor podjetja, ki se ukvarja z marketingom. Seveda me je tisti hip najbolj zanimala telefonska številka, na katero sem precej kmalu poslala prvi sms. Napisala sem, da me je povsem očaral in prižgal plamen globoko v meni, on pa je odvrnil, da sem prava seksi raztrganka.

seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Mislil je na moje potrgane kavbojke, skozi katere se je kazala moja gola koža, na zadnji strani pa celo nekaj ritnic. Teh ni mogel videti, ker sem ves čas sedela, a bila sem več kot prepričana, da mu jih bom lahko v že kratkem pokazala. Najin prvi zmenek se je odvil že tisti dan, pozno zvečer v nekem lokalu, daleč od kraja, kjer bi naju lahko videli znanci. Prav veliko želje po spoznavanju ni bilo čutiti. Bolj kot to sva čutila neizmerno željo po seksu, trganju oblek drug z drugega in se s pogledi spraševala, kam bi šla. Zunaj je bila že tema, a ni bilo hladno, zato sva se zapletla že na vrtu za lokalom. Njegovi prsti so prodirali skozi moje natrgane kavbojke in grabili po mojih ritnicah, jaz pa sem se polastila njegovih seksi ustnic in jezika, ki je s svojo okretnostjo kazal, da bi znal marsikaj postoriti med mojimi nogami. Stopila sva še nekaj korakov naprej in se zleknila v travo. Gumbi so se odpenjali kot za šalo, tišino je za hip prekinilo cingljanje kovinskih delov pasu, nato pa je sledilo le še zadovoljno momljanje.Dvignil mi je majico, da je prišel do joškov, potegnil z njih moj rožnat modrček in na nabrekle bradavice prislonil svoje vrele ustnice. Njegovi prsti so tisti hip dosegli moje mednožje in se v hlačkah srečali z navlaženo pohotnico, ki je to čakala že ves dan. Tako močno sem si želela tega, da bi mi skorajda prišlo že ob prvem dotiku. S prsti je napolnil mojo češpljo, jih potiskal vse globlje in globlje ter sesal bradavički, ki sta pošteno nabreknili. Z roko sem iskala njegovega tiča in ko sem ga našla, sem si ga bolj kot vse na svetu želela posesati.

Namesto tega pa je on s svojimi ustnicami končal med mojimi nogami in navdušeno pripomnil, kako mokro imam. V trenutku, ko je svoja vroča usta prislonil na mojo razneženo češpljico, sem na kratko kriknila in si zato z roko pokrila usta. Vrh njegovega jezika je skrbel za to, da je moj ščegi še bolj nabreknil, postal še bolj občutljiv in da sem se še težje obvladovala.

Nenadoma se je znašel nad menoj in mi tiča potiskal v usta. Celega mi je zarinil vanje in tako ostal nekaj sekund, da mi je že začelo primanjkovati zraka. Dodal je nekaj umazanih besed, ga potegnil ven in še enkrat zarinil vanje. Počutila sem se tako umazano, tako pokvarjeno, tako … pohotno …

Podrla sem ga na stran in ga naskočila kot sestradana pohotnica, katero so pravkar odklenili z verig.

Nabila sem se na stoječega tiča, se zgrabila za joške in se pričela divje premetavati v njegovem naročju. Oči mu je vleklo navznoter, glasno je zajemal sapo, njegovi prsti pa so nadležno lezli med moji napeti ritnici. Nekaj časa se je trudil, preden je uspel v želji, da sredinca zarine še tja. Javknila sem in ga z dlanjo klofnila po obrazu, on pa se je le režal kot zmešan.

Prst je še vedno ostal na mestu, se zarinil še globlje, jaz pa sem mu z drugo roko prisolila še eno zaušnico. Še vedno se je smejal, nakar sem se pričela režati še sama. Z vsakim spustom svoje zadnjice sem prejela še dodatno porcijo, a v želji po orgazmu, ki je bil že nekaj časa na poti, sem pozabila nanj. Po tistem se nisva videla nikoli več, pa tudi neke želje po tem nisem več občutila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.