Magazin
36 ogledov

Končno je osvojil njeno veličastno ritko

strast Shutterstock
V njeni glavi so le še bledo odzvanjale njegove besede … "Juha je preslana, a misliš kaj posesat …?" Le bežno se je še spomnila njegovih nogavic sredi sobe, potem pa se povsem predala užitkom, ki so njene temne misli dokončno odrezali od nje.

Kot ponavadi je v takšnih trenutkih odšla k Timoteju, ki je znal prisluhniti njenim željam in je z njo ravnal kot s kraljično. Že ko je prestopila prag svojega stanovanja, se je odločila, da bo tokrat ostala. Ničkolikokrat ji je že rekel, naj ostane pri njem, naj se reši cepca, s katerim je zapravila že preveč svojega dragocenega časa, a ni bila dovolj močna. Še. Tokrat se je odločila in mu sklenila povedati takrat, ko bo najlepše.

Njene lepe noge so spretno krmilile po zraku, ko jo je žgečkal po rebrih. Smeh je napolnil prostor in počutila se je, kot bi se znašla v neki povsem novi zgodbi. Zgodbi s srečnim koncem. Ogenj v kaminu je tiho prasketal, vsake toliko je rahlo počilo izpod velikih polen, pogled skozi okno pa je govoril, da je v turobnem vremenu vsekakor bolje ostati na toplem. Nežno je objemal njeno telo, ji božal dolge, svilene lase in jo vsake toliko poljubil zdaj na lice, zdaj na nasmejane ustnice. Tako srečna je bila lahko le z njim in še kako dobro ji je delo, da je bila tam. Nato je ona prevzela vajeti igre v svoje roke, se prisesala na njegove ustnice in z vrhom jezika poiskala njegovega. Njegovo telo se je napelo kot struna, dlani so obmirovale na njenem pasu, ona pa se je s telesom naslonila nanj. Nalašč je s prsmi pritisnila obenj, za hip odmaknila ustnice od njegovih in zasanjano pogledala v njegove oči.

Nato ga je poljubila še z večjim žarom in še močneje prislonila svoj život k njemu, da je lahko čutil utrip njenega podivjanega srca. Dlani so se mu končno prebudile in se znova zganile. Ušle so mu pod njeno obleko, se prebijale navzgor po čvrstih nogah in se ustavile šele na napetih ritnicah, ki so že od nekdaj burile njegovo domišljijo. Spomnil se je prvega dne, ko jo je ugledal v fitnes studiu. On je gonil kolo, ona pa je vsa prepotena prihajala od aerobike. Njene napete prsi so silile skozi tesno prilegajočo se majico in ko je šla mimo, se je zagledal v njeno čudovito izoblikovano zadnjico. V naslednjih dneh jo je povabil na pijačo, potem pa se je njun odnos strmo vzpenjal na poti do intime. Končno je to veličastno zadnjico lahko držal v rokah. Bil je navdušen in prepričan, da sta končno prispela do cilja. Tisti večer se bosta prvikrat povsem predala strastem in končno bo lahko občudoval njeno golo telo.

Pomagal ji je sleči obleko, ona se je lotila njegove majice in mu med kratkimi poljubi na poraščene prsi odpenjala hlače. Treslo ga je od vzburjenosti in spraševal se je, ali mu bo od vsega tega vznemirjenja sploh vstal. Njegov strah je bil nepotreben. Ko mu je razprla hlače, se je med njimi ponosno dvignil pokončen korenjak in naslednji trenutek končal v njeni pesti. Streslo ga je od prijetnega občutka, ona pa je legla nanj, da je na sebi začutil pohoto njenega golega telesa. Prav počasi se je drgnila ob njegov ponos s svojim vlažnim mednožjem, nato pa nežno zaječala, ko se je nasadila nanj.

Oprla se je na dlani in se za hip dvignila nadenj, on pa se je zagledal v njene prelepe prsi in nabrekle bradavice, ki so naslednji hip končale med njegovimi ustnicami. Ljubila sta se debelo uro, vmes doživljala vrhunec za vrhuncem in se predajala ljubezni, ki je dobesedno puhtela iz njiju. Ob zadnjem trenutku, ko je dosegla rajska vrata, je za hip odtrgala svoja usta od njegovih in dejala:
"Ljubi, rada bi ostala s teboj. Za vedno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.