Magazin
34 ogledov

Končno sama v pisarni

Ponudila sem tuš, nato pa še sebe. Žurnal24 main
Štiri mesece sem bila zaposlena v novi službi in delala v pisarni s še tremi sodelavci in eno sodelavko.

Prišel je čas dopustov in vsi po vrsti so počasi odcapljali na morje. Ostala sva samo jaz in Tomaž, ki me je že nekaj časa skrivoma opazoval in je pred tedni tudi končno zbral pogum, da me je povabil na kavo. Z veseljem sem se odzvala prijaznemu povabilu in iz kave v kavo sva se skozi dneve vse bolje spoznavala. Postala sva že prava prijatelja in zelo malo je manjkalo, pa bi stopila tudi v kaj bolj konkretnega. Kot sem že dejala, so prišli dopusti in ostala sva sama. Končno sva se lahko sproščeno pogovarjala tudi na delovnem mestu in se nasmejala kakšni dobri šali. Ena od šal pa se je spremenila v resničnost.

Dejal je, da pri tako seksi dekletu v minikrilu nikakor ne bo mogel delati, zato mi je v šali predlagal, da je bolje tisti delovnik odseksati kot pa mučiti se s papirji. Ko je pogledal stran, sem se mu potihoma približala in ga krepko prijela za ramena. Zdrznil se je in povsem zardel, ko sem ga vprašala, kaj je zdaj s tistim odseksanim delovnikom. Na stolu se je zavrtel k meni, jaz pa sem mu sedla v naročje. Objela sem ga okoli vratu, on pa je boječe pogledal proti vratom. Pomiril se je, ko sem mu dejala, da sem jih zaklenila, ko sva se vrnila z malice, tako ali tako pa sva bila v zgradbi skorajda sama in bi naju že težko kdo presenetil.

Prvič sem ga poljubila in z veseljem ugotavljala, da močno uživa v tem, saj so njegove dlani v hipu začele odkrivati lepote mojega brhkega telesa. Sprva me je božal samo okoli pasu, nato pa se je opogumil in segel navzgor proti oblinam, kjer se je ustavil kot okamenel. Končno je roke spustil tudi navzdol, kjer sem si jih še najbolj želela. Ko je gladil moja gola kolena, so se mi ta začela pošteno tresti. Prej prekrižane noge sem nato razmaknila in z veseljem ugotavljala, da ga še kako privlači del, ki je bil skrit pod krilom. Vse bolj vroče mi je postajalo, ko je božal vse višje, tedaj pa je kot nalašč nekdo pokljukal na vrata. Obstala sva popolnoma pri miru in čakala, kaj bo. Obiskovalec je verjetno pomislil, da ni nikogar, in odšel, saj sva razločno slišala korake na stopnišču, ki so se oddaljevali. Zopet sva se vrnila k prijetnejšemu opravilu in tokrat sem tudi sama z roko posegla po njegovih hlačah, za katerimi se je že pošteno razbohotil njegov korenjak.

Objela sem ga okoli vratu in mu glavo naslonila na ramena, medtem ko sem se nabijala na njegovega gladkega tiča. © iStockphoto

 
Vedno sem polna adrenalina, ko imam opravka  z novim fantom, saj ne vem, kaj točno naj pričakujem v njegovih spodnjicah. Hja, pri Tomažu vsekakor nisem bila razočarana, ko sem mu odpela zadrgo in se prebila do njegovega velikana. V glavi sem imela vse polno idej in se spraševala, kaj naj naredim. Naj se spustim na kolena, ali bom zaradi tega izpadla cipa, ali naj se samo usedem nanj ...? Odločila sem se za tisto prvo, saj še nisem naletela na tipa, ki bi imel kaj proti oralni obdelavi, in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Najprej sem si ga z zanimanjem samo ogledovala in ga hvalila na vse pretege, da mu je pošteno godilo, kar se je tudi poznalo na njegovi sproščenosti. Zares mi je bilo v užitek oblizniti njegovega lepotca, ki se je tako radostno predajal mojemu pohotnemu obnašanju. Tudi z roko sem šla nekajkrat preko njega, tako da je bil trden kot beton, toda sesti nanj si nisem upala. Pomislila sem, kam bo šel ves material, ki je ponavadi nadležen produkt takšnega početja.

Presenetil me je, ko je vstal in odracal z bingljajočim tičem do sodelavčeve mize ter iz predala vzel kondom, ki je bil očitno reklamni material. V hipu sem postala precej bolj sproščena glede samega problema packanja in posledično čiščenja, on pa se je obrnil v stran in nataknil brezbarvni plašček na svojega junaka. Ta se je prelevil v dolgo gladko palico, ki je štrlela pokonci iz njegovega naročja, ko je zopet sedel na svoj stol. Z veseljem sem ga zajahala in najprej štorasto lovila za migajočega velikana pod svojo ritjo, na koncu pa mi je končno uspelo sesti na pravo mesto, da se je v trenutku z največjo lahkoto pogreznil v vlažno in vročo češpljico.

Objela sem ga okoli vratu in mu glavo naslonila na ramena, medtem ko sem se nabijala na njegovega gladkega tiča. Grabil me je za ritnici, me dvigoval v zrak in zopet spuščal nazaj na najlepši možen način. Zares sem se počutila sproščeno, brez kančka strahu, kdaj mu bo prišlo. Lahko sem se popolnoma posvetila svojim željam in temu, kdaj bo prišlo meni, ne glede na to, da je on že kar precej hitro začel javkati in stokati, kar je bil očiten znak njegovega konca. Nisem se dala motiti in sem nadaljevala naprej v svojem ritmu, vse dokler tudi sama nisem občutila slasti krasnega orgazma, do katerega pa sem potrebovala precej dlje kot sicer, saj je občutek naravnega, nabreklega tiča vseeno
neprekosljiv.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.