Magazin
15 ogledov

Konec meseca ugodno do Londona

letalo Shutterstock
Med počitnicami izkoristite ponudbo v zadnjem hipu.

Če ste eden od tistih, ki si za praznike želi zamenjavo okolja, smo za vas pri treh najbolj znanih ponudnikih poiskali ugodne letalske vozovnice do različnih destinacij.

London bo zadnji teden oktobra še posebno dostopen. Kar s petih letališč je mogoče odleteti v tri tisoč let staro mesto v Veliki Britaniji. Za povratno vozovnico iz Ljubljane bi pri ponudniku Easyjet odšteli okoli 240 evrov, iz Zagreba pa 180 evrov. Pri Ryanairu lahko iz Zadra letite za okoli 80 evrov, iz Celovca in Benetk za 160 evrov ter iz Trsta za 120 evrov. Pri nakupu vozovnice je pomembno, da preverite, kaj je vključeno v ponudbo, ki jo zakupite.

V Amsterdam za 280 evrov

Dostopnost letališča Jožeta Pučnika je ena izmed prednosti, ki prepričajo o letu iz Ljubljane. Preverili smo cene in ugotovili, da so konkurenčne tistim iz Benetk. Z Adrio lahko letite iz Ljubljane v Amsterdam za okoli 280 evrov, v romantični Pariz za okoli 260 evrov in v Beograd za okoli 240 evrov.

Do Pariza za 120 evrov

Za romantike predlagamo izlet v Benetke, ki ga lahko nadaljujete v druge evropske države. Po enodnevnem ogledu mesta na vodi pot nadaljujte z Easyjetom, ki vas bo popeljal do Lizbone in nazaj za 310 evrov, v Pariz pa za 230 evrov. V Pariz lahko z Ryanairom poletite za 120 evrov, na Malto pa za okoli 210 evrov. Cene so v primerjavi z obdobjem pred počitnicami in po njih nekoliko višje, vendar še vedno ugodne za lepe počitnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.