Magazin
93 ogledov

Kraji, kjer boste pri nas res uživali

potovanja
1/6
Žurnal24 main
Spanje na soški postelji, v indijanskem tipiju, gozdni vili ali pod kakiji. Avanturističnim popotnikom Slovenija ponuja kar nekaj kotičkov, kjer boste doživeli počitnice malo drugače.

Glamurozno kampiranje

Če ne marate kampiranja, ga boste zagotovo vzljubili z obiskom gozdnih vil glamping v neposredni bližini blejskega jezera. Za udobno bivanje v stiku z naravo boste za dve osebi v visoki sezoni odšteli od 60 do 120 evrov.

Stran od vrveža na obali

Nad Portorožem je v prostorih prve slovenske šole (1907) Hostel Stara šola Korte. Sobe so razporejene s slogu letnih časov, na voljo so tudi apartmaji. V poletni sezoni so cene za nočitev od 21 evrov, apartma za štiri osebe pa boste dobili za 80 evrov. Če prisegate na naravo, pa se ustavite v Kaki placu, kjer si lahko postavite šotor v nasadu kakijev ali pa za 20 evrov na noč prenočite v istrski postelji. V Kakiju vsak teden pripravljajo številne dejavnosti – od obiska istrskih vasi do športnih dejavnosti v zraku in vodi.

Zaspite v viseči mreži

Če si želite športne akcije in dviga adrenalina, ju boste dobili ob Soči v ekokampu Adrenalinček. Soteskanje, plezanje, kolesarjenje, rečni bob in še marsikaj boste našli, kar vam bo pognalo kri po žilah, zvečer pa se boste ob dobri hrani družili ob tabornem ognju. Cene za nočitev so od 13 evrov na osebo, prespite pa lahko tudi v viseči mreži.

Posebna izkušnja bo tudi spanje v tipiju ali na seniku na posestvu Tubej v Bohinju. Cena: osem evrov na osebo na noč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.