Magazin
1125 ogledov

Kriki zadovoljstva

Žurnal24 main
Bila sem v njegovi hiši in se čudila, da v tako veliki zadevi prebiva sam. Verjetno je tako, da ko imaš denar, pač na vse reči gledaš nekoliko drugače.

Natočil nama je vina v prav posebne kozarce, iz katerih je bilo pravi užitek piti.
Prijatelji me imajo za vzvišeno in mahnjeno na tipe z nekoliko več denarja, ampak sama se v resnici ne vidim tako. Čeprav sem bila pri tipu v bogati hiši in čeprav njegova garaža premore dva draga jeklena konjička, sem bila tam v resnici z njim zato, ker mi je bil všeč.

Všeč sta mi bila tudi njegov značaj in samozavest, ki jo je izražal. Prav nihče si ne upa stopiti do mene in me kar poljubiti, toda on si je. Prijel je za kozarec v moji roki, ga postavil na okensko polico, ob kateri sem stala, in me nežno poljubil na usta.

Moje ustnice so se našobile in v trenutku sem bila njegova. V podzavesti sem si tega želela že prej, ne spomnim pa se, da bi mu to kakorkoli dala vedeti.
Z levico je segel za moj hrbet in prste sprehodil skozi moje dolge, svilnate lase, ki so mu bili tako všeč.

Pravil mi je Zlatolaska in dejal, da se moje modre oči sanjsko podajo k lasem. Še enkrat me je poljubil, tokrat konkretneje, in dovolila sem mu, da je z jezikom prišel v moja usta in poiskal mojega. Zapletla sva se v strasten poljub, njegova levica je še vedno božala moje lase, z desnico pa je segel precej nižje in se ustavil na moji ritki, utesnjeni v ozkem jeansu.

Čeprav sem postajala vse bolj vzburjena, kar so izdajale tudi nabrekle bradavičke na mojih prsih, pa si niti v sanjah ne bi mislila, da mu bom dala že kar tisti dan. Nisva se več prav dolgo poljubljala.

Prijel me je za roko in me odpeljal navzgor po zavitih stopnicah ter odprl vrata ene izmed razkošnih sob. Spomnila sem se neke mehiške nadaljevanke, ki sem jo pred leti redno gledala, saj je bila tudi tam zelo podobna soba, kakršno sem si potem vedno želela imeti. Z veseljem sem vstopila, in preden sem se zavedela, sem že ostala brez hlač in bluze ter v spodnjem perilu stala pred svojim ljubimcem.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ta se ni slekel in očitno je bilo, da čaka name. Odpela sem mu zadrgo in pokleknila, da bi lažje potegnila hlače z njega. Pri tem sem po naključju potegnila še za spodnjice in tik pred mojimi ustnicami je zaplapolal čvrst lepotec ter se celo dotaknil mojega nosu. Bila sem vzburjena kot še nikoli, in čeprav sprva ni bil moj namen, da bi mu ga vlekla, sem to storila. Prijela sem ga z levico povsem pri korenu in ugotovila, da je zares velik.

Prvi poljub na vrh toplega uda ga je zazibal v kolenih, ko pa sem velikega korenjaka posesala v svoja vrela usteca, ga je vrglo na posteljo. Roke so poletele od njega in le še stokal je, kako lepo mu je. Ves čas sem si popravljala lase, ki so mi hodili pred usta, in jih zatikala za ušesa, nakar je to delo prevzel on in me zasanjanih oči opazoval pri obdelovanju njegovega lepotca.

Slišati je bil več kot zadovoljen, moje spodnjice pa mokre, kot bi vanje zlila kozarec vode. Legla sem na veliko posteljo k njemu, mu prepustila slačenje hlačk, medtem snela modrček in se prepustila njegovim sočnim poljubom med mojimi nogami. Poznam položaj 69, ko dekle leže z muco preko fantovega obraza in sama v usta pospravi njegovega korenjaka, toda da bi fant legel preko punce, pa še nisem videla. Nenadoma sem imela nad glavo njegovega dolgina, med nogami pa pravo žurko v režiji njegovega jezika.

Z roko sem si vrh korenjaka popeljala do ust in ga objela z ustnicami, med katere je nato zdrknil kar sam. Ni se mi bilo treba pretirano dvigovati, saj je sam prihajal k meni, le še pošteno sem ga stisnila in posesala, da je cmokalo kot za stavo. Tako bi lahko tudi počakala na vrhunec, a si ga je on očitno predstavljal nekoliko drugače.

Njegov velikan je nenadoma izginil izpred mojih oči, zamenjal pa ga je njegov zardeli obraz. Dejal je, da še ni imel časti obdelati lepše muce, me poljubil in v istem trenutku popeljal svojega tiča globoko v povsem namočeno češpljico.
Z vsakim sunkom me je popeljal bližje orgazmu in z vsakim sunkom sem glasneje zavzdihnila v njegov vrat,  kamor sem ga celo nekajkrat ne prav nežno ugriznila.

Takšnega ljubimca še nisem imela in takšnega orgazma prav tako ne. Moji kriki zadovoljstva so se razlegli po velikanski hiši in le predstavljam si lahko, kako je bilo moje vzklikanje slišati spodaj na hodniku ali pa v kuhinji. Še dobro, da sva bila popolnoma sama, in takrat me velika prazna hiša ni prav nič motila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.