Magazin
11 ogledov

Kriza v postelji

Če boste pravočasno ukrepali, bo vaše krize med rjuhami kmalu konec. Žurnal24 main
Vsak par se je že kdaj znašel v seksualni krizi, ko v postelji ni bilo prave domišljije in idej. Kako se tega rešiti?
Zaupajte se partnerju. Ne skrivajte, da niste opazili, kako med vama ni več strasti, in da zvečer zaspita brez nežnosti, obrnjena vsak v svoj kot. Če bosta oba tiho, se bo kriza nadaljevala in le vprašanje časa je, kako dolgo bosta sploh še vztrajala v tovrstnem odnosu. Izberite primeren trenutek in partnerju zaupajte, kaj vam leži na duši.

Poiščita vzrok. Premislita o tem, kdaj je prišlo do spremembe in kaj bi lahko vplivalo na to. Je morda kriv stres v službi? Utrujenost? So se nabrale kakšne osebne težave? Morda niste zadovoljni s svojim telesom in se zato izmikate partnerju? Gre morda samo za trenutek naveličanosti in potrebujeta kakšne spremembe, novosti? Ko bosta našla vzrok, bo veliko lažje najti tudi rešitev.

Razbijta rutino. Če sta se do zdaj ljubila le zvečer, prestavita ljubljenje na zjutraj. Ne omejujta se s krajem in časom, bodita spontana in obudita skrite strasti. Spomnite se, zakaj ste se v partnerja zaljubili, kaj je bilo tisto, kar je v vas prižgalo iskrico, in kaj vas na partnerju vzburja.

Začarajte s predigro. Morda partnerju za začetek zavrtite vajino najljubšo pesem, prižgite dišeče svečke in ga pričakate v novem spodnjem perilu. Tovrsten namig bi vsekakor moral delovati. Če imate otroke, jih ta večer pustite pri starih starših in naj bo ta noč le vajina. Partnerja zapeljujte s pogledi, kot da bi bila na prvem zmenku, in ga povabite na ples sredi dnevne sobe.

Poiščita pomoč. Suša v postelji vsekakor vpliva tudi na ostala področja vajinega odnosa, čeprav se prepričujete, da to sploh ni res. Če poskušata krizo med rjuhami rešiti že dlje časa in ni učinka, premislita o tem, da bi poiskala rešitev z obiskom zakonske svetovalnice.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.