Magazin
131 ogledov

Kuščarji, kače in pajki na ogled

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ljubitelji malce drugačnih domačih ljubljenčkov boste lahko naslednji konec tedna prišli na svoj račun v Mariboru, saj se bo v Festivalni dvorani Lent 3. novembra odvil sedmi sejem teraristike in akvaristike Slo-Exo.

Na njem se bo predstavilo okrog 40 rejcev in prodajalcev iz vse Evrope, videli in kupili pa boste lahko najrazličnejše vrste plazilcev in kač (tudi strupenjače), kuščarje, želve, dvoživke, hrošče, pajke ... Za vse, ki imate takšne živalce že doma, bo na voljo živa hrana zanje (miši, podgane, črički, kobilice ...), oprema (terariji, dekoracija, grelna in svetilna telesa) in še veliko več. Vstopnina za odrasle je sedem evrov, za otroke do 12. leta pet evrov, za otroke do četrtega leta pa je vstop prost.S. Č.

Obisk sejma ni zanimiv le za tiste, ki bi radi kaj kupili, ampak tudi za vse ljubitelje eksotičnih živali, ki jih pri nas v naravi ne morete srečati. Sejem je še posebno zanimiv za najmlajše, saj ponuja čisto nekaj drugega kot obisk živalskega vrta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.