Magazin
522 ogledov

Lačna seksa

150508-zenska-zadnjica1-ist Žurnal24 main
Tako dolgo sem že bila brez fanta, da sem se spraševala, ali bom sploh še kdaj seksala.

Prijateljica mi je vedno govorila, da sem glede partnerjev prezahtevna in da bom tako lahko za vedno ostala sama. Vedela sem, da ima prav, ampak, kako naj se vendar zapletem z vsakim, ki se mi ponuja, v meni pa ne vzbudi nič posebnega. Me je pa vse skupaj vendarle prignalo tako daleč, da sem bila lačna seksa kot še nikoli in sem bila za to pripravljena celo plačati. Na koncu se mi to sploh ni zdela slaba ideja, saj bi prišla do neobvezujočega seksa, in to s fantom, ki zadeve obvlada.

Nisem želela, da bi hodil k meni, zato sem prišla k njemu domov. Našla sem ga med malimi oglasi in že prek slušalke se mi je zdel prijeten, ko pa sem ga zagledala v živo, so mi spodnjice že same od sebe lezle dol. Dečko kot iz pravljice, urejen, postaven, atletsko grajen in prešernega nasmeška, pri katerem je pokazal dve vrsti povsem belih zob. Tipček za prste obliznit, skratka. Povabil me je naprej in pospremil v sobo ter dejal, naj se udobno namestim, sam pa je odšel ven. Sedla sem na udobno zofo in tuhtala, ali sem sploh normalna, da počnem kaj takšnega. Do odgovora nisem prišla, saj je prej vstopil on v nekakšni erotični opravi, ki je poudarjala njegovo moškost, in takoj stopil pred mene. "Kako bova?" je vprašal naravnost. Odgovorila sem mu, da mi je vseeno in da naj kar on vodi igro. Začel se je zibati v bokih in suval proti meni s svojo izboklino na spodnjicah, nato pa se mi tako močno približal, da se je z njo dotaknil mojih ustnic. Sedela sem nepremično kot vkopana in se prepustila njegovi domišljiji.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Ni trajalo dolgo, ko je iz hlač potegnil svojega korenjaka in z njegovim vrhom pobožal moja lica, nato pa še ustnice, ki so se same od sebe vse bolj šobile. Poljubila sem ga na glavico in odprla oči. Začel je rasti in se vse bolj spreminjati v korenjaka zavidanja vrednih dimenzij. Počasi sem ga vzela v usta in se nagnila naprej, nato pa še z roko segla po njem, ter dokončno pozabila na položaj, v katerem sem bila. Povsem sem se prepustila hranjenju moje spolne lakote in vse bolj uživala v njegovih drznih gibih. Med nogama me je še močneje zaščemelo in komaj sem čakala, da mojo pohotno muco vzame v obdelavo. Slekel me je in me vprašal, ali si želim oralne obdelave. Mar se to ni opazilo že v mojih očeh? Videlo se je, da je za njim že precej podobnih izkušenj, saj je vse, kar je počel, storil na enkraten in skrajno zadovoljujoč način. Ves čas je z desnico ohranjal svojega korenjaka pokonci, z jezikom pa bredel med mojimi poplavljenimi sramnimi ustnicami.

Oči so se mi zaprle, s hrbtom sem se naslonila nazaj in le še uživala. Tudi ko mi je korenjaka zarinil v malo pohotnico, se nisem zganila. Le za hip sem razprla veke in ga zasanjano pogledala. Bilo je več kot vredno tistega denarja in na takšen odnos bi se zlahka navadila, če bi le imela dovolj globok žep. Bil je neuničljiv in za nič na svetu mu ni prišlo. To se mi je zdelo že skrajno neverjetno, sicer pa je imel na tičku kondom in mi je bilo na koncu tudi vseeno. Važno, da je prišlo meni, in to še kako lepo, saj sem svoj zadnji orgazem že dodobra pozabila. Prišlo mi je na vseh štirih, on pa me je nabijal od zadaj. To je počel tako silovito, da je bilo v sobi vsakokrat slišati močan plosk, ko je s trebuhom priletel ob moji poskakujoči ritnici. Prste in nohte sem zabila za robove zofe ter zagrizla v blazino, v kateri sta se izgubila tudi moja ahhhh in ohhhh, medtem ko mi je še nekajkrat podaril svojega lepotca in pri tem s palcema močno razmaknil ritnici. Pritisk njegovega prsta sem za trenutek začutila tudi na luknjici med njima, kar me je še dodatno pognalo do vrhunca, ki sem si ga že tako zelo želela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.