Magazin
34 ogledov

Ledena pravljica

Ankle spin, ki ga na fotografiji izvajata Robb Williams in Jodi Grace Barnes, je Žurnal24 main
Holiday on Ice. Konec januarja prvič v Sloveniji s kar dvema predstavama.

Ime, ki svetu ledu vlada že 66 let, predstave, ki so tako rekoč večne, drsalci, ki prihajajo skoraj z vsega sveta, in obiskovalci, ki se jih je po 55 tisoč predstavah nabralo kar 321 milijonov. Zakaj? Da bi lahko sanjali s skupino Holiday on Ice, ki se bo z glamurjem, akrobacijami ter misterioznimi drsalkami in drsalci konec januarja prvič predstavila tudi v Sloveniji.

Z domišljijo do skrivnosti
Na letošnji turneji se člani Holiday on Ice predstavljajo z dvema predstavama. Za odrasle bodo 29. in 30. januarja ob 20.30 z Mystery pričarali drsalno ekstravaganco, ki se začne na skrivnostnem Vzhodu in nadaljuje s potovanjem v domišljijo. "Čustva pa gledalcem pomagajo vzbuditi še dramatični kostumi, luči in sama predstava drsalcev," je vsebino povzela Stephanie Dal Porto, ki se bo v šovu za odrasle predstavila s Hungarian Rhapsody.

V velikem finalu predstave je na odru od 30 do 40 drsalcev.

 

Prav tako domišljijska je predstava Alica v deželi škratov, v kateri se bo vedeževalka z vstopom v knjigo pravljic zamenjala z Alico, otroci pa bodo na predstavah 30. januarja (ob 11. in 14. uri) obiskali še planet Zodiak in dobili uvid v nadnaravne sposobnosti škratov in vil.

Po besedah Dal Portove se skupina, ki vsako leto šteje kar 250 drsalcev, imenuje po začetnih predstavah, ki so tematsko uprizarjale različne letne čase, kar se je delno ohranilo vse do danes.

Uresničene sanje
"Ime Holiday on Ice je bilo vedno povezano z glamurjem in lepimi ledenimi predstavami, ob katerih lahko ljudje samo sanjajo. Ko sem bila majhna in sem videla letečo drsalko, sem si rekla 'Vau, to hočem nekoč biti jaz'." In Jodi Grace Barnes je uspelo. Komaj enajst mesecev mamica se je skupini pridružila šele pred tremi tedni, v paru s svojim bratrancem Robbom Williamsom pa bo nastopila v obeh januarskih predstavah.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.