Magazin
1349 ogledov

Lepo je biti poročen

Žurnal24 main
Počasi je iz misli izbrisal svojo ženo, ko pa je Martina odpela njegovo zadrgo in se je njegov korenjak znašel v prijemu njene desnice, je bilo z zadržki konec.

Martina je že dlje časa oprezala za starejšimi od sebe, a Marko ni niti v sanjah nikoli pomislil na to, da je oko vrgla prav nanj. Všeč ji je bil že dlje časa in tudi dejstvo, da je poročen, je ni motilo. Mislila je, da je tako celo bolje, saj bo od njega dobila prav tisto, kar je želela, in ne zoprnega možakarja, ki ji bi ves čas dihal za vratom.

Navihana Dolenjka se je spravila v akcijo in tako kot žabe ni težko spraviti v vodo, tudi Marka ni bilo težko spraviti dekletu med noge. Mlada, lepa, samska in pohotna. Kaj bi si boljšega lahko zaželel? Verjetno le to, da ne bi imel žene, toda tistega večera mu je bilo zanjo kaj malo mar.

Pustil se je zapeljati Martini in ji iz lokalnega bifeja sledil na parkirišče. Znanci so vedeli povedati, da sta se že kar tam med avti pošteno zagrabila in se naslonila na kar nekaj avtomobilov, preden sta sedla v njenega in se odpeljala po glavni cesti. Ustavila sta se šele ob starem skednju, kamor so se vozili mulci okušat prve trenutke intimnih radosti. Vse naokoli je bilo polno uporabljenih kondomov, zato je Marko zelo nerad stopil ven, a Martina ga je želela zunaj.

Spet sta se valjala po pločevini, se naslanjala in z rokama opletala tam, kjer prej pred družbo nista mogla. Martina je rade volje Marku pustila prosto pot pod svoje krilo, kjer pa ni bilo ničesar drugega kot le njena gola koža in pa seveda mucka. Ta je vsa potrebna in navlažena komaj čakala Markovih prstov, da se je dotaknejo. Ko je z njimi zabredel dovolj globoko med njena stegna, se ji je iz ust utrgal pohoten krik.

Vedela je, da sta sama, in se ni imela namena držati nazaj, povsem drugače pa je bilo z Markom. Ves čas je nervozno pogledoval naokoli še takrat, ko ji je sredinca pošteno namočil v vlažno ustje pohotne mucike. Tlačil ga je vanjo in opazoval njen izraz na obrazu, ki mu je povedal, kako zelo potrebna je in kaj vse mu bo dovolila, če si bo le upal.

Počasi je iz misli izbrisal svojo ženo, ko pa je Martina odpela njegovo zadrgo in se je njegov korenjak znašel v prijemu njene desnice, je bilo z zadržki konec. Mislil je le še na ugodje, ki mu ga lahko nudi le zapeljiva Martina, in se povsem prepustil njeni pobudi. Žena mu ga ni marala vleči v usta, zato pa je bila Martina precej bolj prostega duha. To je počela več kot rada in se čudila Markovim besedam, da česa takega ne doživi prav pogosto.

Pomislila je, da mora imeti doma zelo dolgočasno ženo, ki seksa enkrat na mesec, ker je to pač njena zakonska dolžnost. Vedela je, da lahko z njim stori, kar hoče, saj je ob praktično vsakem njenem gibu nemočno zaječal in jo pohvalil, kako zelo obvlada. Ni pa bila Martina naivna in je vedela, da bi predolgo zadrževanje njegovega čvrstega korenjaka v njenih ustih pomenilo konec za njene potrebe. Takšnim tičem, kot je bil Marko, je znalo hitro brizgniti iz cevi, saj jo doma preveč poredko praznijo in ventil popusti že ob prvi pravi priložnosti.

(Foto: iStockphoto)

 

Vse je kazalo na to, da tudi tokrat ne bo nič drugače, zato je prenehala cuzati njegovega korenjaka in ga je le še gledala povsem od blizu ter ga prav počasi motovilila po rokah. Nato je vstala in sedla na pokrov motorja ter pete zataknila nad odbijač. Noge so ji padle narazen, krilo pa ji je zlezlo navzgor, da je Marko lahko ugledal njena gola stegna vse do voljnega mednožja, kjer se mu je smehljala potrebna češpljica.

Pomislil je, da bi jo lizal, vtikal jezik vanjo in se naužil vonja po potrebi, a mu spodnja glava ni dala misliti po svoje. Zapodil se ji je med noge, jo grabil za boke ter vlekel k sebi, vse dokler ni zmogel svojega potrebneža zariniti v voljno, mokro češplovje. Kriknila je, da jo je bilo slišati daleč naokoli, a Marko je bil takrat že v povsem drugem svetu. Zaganjal se je med njena potna stegna in se s prsti oprijemal njenih ritnic, ki sta drseli po hladni pločevini avtomobila. Z rokama se je naslonila nazaj in mu ponosno kazala lepe prsi, ki so ji želele uiti iz pretesne majice.

Takrat je Marko kar sam segel proti njej z levico in ji majico potegnil preko joškic, od katerih se potem ni več ločil. Pohotno je zahropel ob vsakem pritisku korenjaka proti njej, jo nekajkrat pohvalil, kako zelo lepa se mu zdi, nato pa po nekaj zares hitrih vbodih nenadoma izvlekel tiča iz vroče žemljice in neusmiljeno brizgal z njim povsod naokoli.

Nastradala je njena obleka, mucka, avto in še celo po hlačah in čevljih se je popackal. Takrat mu je bilo še sicer vseeno, ko pa ga je o belih madežih začela spraševati žena, je bilo šale hitro konec.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.