Magazin
471 ogledov

Lepo tudi brez ljubezni

seks par ljubezen Žurnal24 main
Več mesecev sem že preživljala sušo v postelji in bolj kot vse na svetu sem si želela pohotnega žrebca, ki bi poskrbel za moje pokvarjene misli.

Sprva sem iskala po svojih izbirčnih kriterijih, kmalu pa sem že prešla na fazo, ko so moje oči le še iskale visokega, postavnega tipa, ki bi imel v hlačah pitona, pripravljenega zame. Končno sem ga našla, in to kar pri prijateljici doma. Ubožec jo je hodil osvajat že nekaj tednov, a se mu ni dala. Ves čas je govorila, da še ni pripravljena na resno zvezo, potem ko sta komaj prenehala s prejšnjim, a osvajalec se ni dal.

Še vedno je hodil k njej, med temi obiski pa sem ga uspela nekoliko bolje spoznati. Zdel se mi je odprt in predvsem seksi, kar je med mojimi nogami povzročilo moker občutek. Ob neki priložnosti, ko naju je kolegica za dobro uro pustila sama, sem ga uspešno zapeljala in spravila med rjuhe kar v njeno posteljo. Ves čas se mu je smejalo in govoril mi je, da sem utrgana. Da pa so mu takšne všeč. Le zakaj se je potem trudil okoli Jasne, ki mu nikoli ne bi dala, saj je bila vendar kot kaka nuna v samostanu?

Vedela sva, da morava opraviti hitro, zato so oblačila letela z naju. No ja, predvsem z njega, saj se meni niti ni bilo treba slačiti. Le krilo je potisnil navzgor in že je bil na mojih golih stegnih. Dolge in lepe noge so ga povsem obnorele, ko pa mi je slekel spodnje hlačke, je bil naravnost očaran nad gladko pobrito muco. V hipu sem jo imela prekrito z njegovimi usti, ki so se mi zdele vroče kot manjša pečica. S prsti sem si šla skozi lase, v hrbtenici pa me je pošteno ukrivilo nazaj. Boki so poleteli navzgor, moja sočna češpljica pa se mu je dobesedno zabila v odprta usta.

Povsem jo je objel z njimi, nato pa sem na njej začutila njegov jezik, ki je krmaril med sramnimi ustnicami in se zadiral mednje, da se mi je v glavi kar zabliskalo. Spustila sem svoje lase in prste potisnila skozi njegove. Krepko sem ga prijela za šop las in si ga pritiskala med noge kot prava pohotnica, ki že mesece strada. Opazila sem, da si je med tem uspel celo sleči spodnjice in si z desnico ogreval korenjaka, po katerem sem tako zelo hrepenela. Nadvse sem si želela videti, s čim imam opravka, a tudi njegov jezik za zdaj ni bil slaba tolažba. Bolj me je skrbelo, da nama bo zmanjkalo časa, zato sem ga potegnila proti sebi, kar je na srečo takoj razumel.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Stopil je s postelje, da bi se slekel do konca, jaz pa sem oči zapičila v krasoto med njegovimi nogami. Imel je debelega, mesnatega tiča zavidljive dolžine in kar pognalo me je k višku proti njemu. Čeprav sem še pred nekaj sekundami priganjala, da ga čim prej dobim v ta malo, pa se preprosto nisem mogla upreti tako čudoviti zverini.

Z ustnicami sem padla naravnost na njegov vrh, ga začela jemati v usta in ko sem ga uspela objeti z njimi nekje do polovice, je prvikrat glasno zaječal. Z roko me je prijel za vrat in v eni potezi zabil korenjaka povsem do konca, da mi je v hipu zmanjkalo zraka. Nekako sem se uspela rešiti pohotnega prijema in ga vendarle zvabiti nase, a njemu ni bilo do običajne poze, pač pa si je želel videti nastavljeno mojo ritko. Priznal je, da me skrivaj že dlje časa opazuje in da je še posebej nor na mojo napeto zadnjico. Z veseljem sem se dala na vse štiri in jo potisnila visoko navzgor, da se mu je tam za menoj do konca zmešalo.

Kot izstrelek ga je zabil v razmočeno češpljo, da sem glasno kriknila, nato ga počasi izvlekel iz nje in še enkrat, tokrat še močneje, zabil nazaj. Bila sem zadeta tako in drugače. Počutila sem se kot zadrogirana prostitutka, ki si jo lahko privošči vsakdo, ki le pride na vrsto. Ta občutek mi je še kako ugajal in nadvse sem uživala v najinem neobvezujočem seksu, ki se je končal grobo, izjemno na glas in nepredstavljivo mokro. Imela sva le še deset minut, da vse skupaj prikrijeva in pospraviva, preden bi naju zalotila Jasna, k sreči pa mi je obljubil ponovitev pri njem doma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.