Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

5 stvari, o katerih moški laže na Facebooku

ženska računalnik Shutterstock
Moški se radi pokažejo v boljši luči, da bi pritegnili ženski spol. Vas zanima, o čem vse lažejo na družabnih omrežjih?

Facebook je eno od najprimernejših mest za spoznavanje potencialnega partnerja. Čeprav je omrežje idealno za pridobivanje informacij o določenem človeku, morate biti previdni in ne smete vsemu verjeti na prvo žogo.

Stan je zavajajoč

Trenutni stan, ki ga je navedel, je lahko varljiv. Na Facebooku se bo morda razglasil za samskega, vendar temu ni vedno tako. Malo raziščite in preglejte njegove fotografije, na katerih je s predstavnicami nežnejšega spola. Če še vedno ne boste ugotovile, je najbolje, da ga kar naravnost vprašate.

"Prijateljev" je več

Tudi to je varljivo. Če imate z njim dva ali več skupnih prijateljev, avtomatično pomislite, da je ta čovek v redu in mu lahko zaupate. Vendar ni vedno tako. Na Facebooku se da spoprijateljiti z ljudmi, ki jih še nikoli niste srečali ali z njimi spregovorili besede v svojem življenju. Če se bo moški poskušal dokopati do vas, bo najprej raziskal vaše prijatelje, se z njimi spoprijateljil, potem pa šel v napad.

Skriva prava leta

To je še ena od stvari, o kateri ne lažejo samo ženske, temveč se tudi moški radi skrivajo za svojimi pravimi letnicami. Če niste prepričane, da je povedal resnico, preverite pri njegovih prijateljih. Zagotovo boste našle nekoga, ki je z njim hodil v srednjo šolo ali fakulteto.

Kaj pa je res po poklicu?

Lahko bo imel zapisano, da je igralec, pevec, režiser ali podobno, vendar ali to dejansko drži? Morda mu bo neprijetno, da dela za to ali ono podjetje, pa se bo poskušal olepšati ali pa pritegniti pozornost s funkcijo, ki bi jo rad počel. Facebook je omrežje, na katerem še vedno lahko zapišete marsikaj, na drugih pa je, ali temu verjamejo.

Je to res njegov hobi?

Ker se vam želi približati, bo objavljal podobne interese, kot jih imate sami. Tudi če mu ta ali ona restavracija ravno ne diši. Morda se bo hotel postavljati z nečim in bo objavljal samo svoje najboljše fotografije med počitnicami ali katero drugo dejavnostjo. Je bil res na Havajih? Mogoče je s spleta vzel fotografijo in jo prilepil na svoj profil.

Komentarjev 2
  • sasquatch 18:52 15.november 2013.

    zgoraj napisano velja bolj za samske babnice 30+, ki jih pozna bližnja in daljnja okolica in jim facebook pomeni eno izmed redkih preostalih možnosti, da najdejo kakšno copato, ki bi jih pobrala. moški na facebooku pa bolj iščejo ljubice kot ...prikaži več partnerke, šefi imajo facebook, da preko njega nadlegujejo sodelavke in prikrito nadzirajo podrejene,...

  • Trovlak 16:36 15.november 2013.

    Matr ste obsedenci s tem Facebookom. Umijte se, uredite in pojdite ven med ljudi. Vrzite nasmešek na obraz, lepo prijazno glejte, se lepo obnašajte. Ne pa facebook, facebook.... Izguba časa in bolj oddaljevanje kakor zbliževanje ljudi.