Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

50 izdelkov v boj za laskavi naslov

trgovina izdelki nakupovanje Shutterstock
Produkt leta. Podjetja imajo za prijavo izdelkov v tekmovanje za laskavi naslov časa še do konca meseca.

Letošnji natečaj za naziv produkt leta je rok za prijavo izdelkov podaljšal do 30. novembra. "Slovenski trg je zelo razvit, tako s strani trgovcev kot novosti, ki prihajajo na police, in tukaj je poziv proizvajalcem, naj vpišejo svoje izdelke in tako poudarijo vse svoje napore, ki jih vlagajo v izboljšave in novosti svojih izdelkov ali storitev," o tekmovanju za naziv produkt leta pravi njegov vodja Gregor Gorenc. Za zdaj je prijavljenih že več kot 50 izdelkov, ob zaključku pa jih bo zagotovo še več. Koncept produkta leta in njegov prepoznaven rdeči pečat sta v tujini že dobro znana, raziskave pa kažejo, da ju vse bolj prepoznavajo in jima zaupajo tudi slovenski potrošniki.

Šteje mnenje potrošnika

Zmagovalci bodo znani januarja, izmed finalistov, ki jih bo izbrala strokovna žirija, pa bodo dobitnike pečata produkt leta izbrali potrošniki, ki bodo sodelovali v raziskavi in o izdelkih podali svoje mnenje.

Letos bo projekt tudi dobrodelen, saj bodo del darilnih vrečk z zmagovalnimi izdelki namenili Anini zvezdici, da jih bodo dobili pomoči potrebni.

Možen nakup licence

Pečat. Zmagovalna podjetja ob prejetju naziva produkt leta prejmejo tudi licenco, ki omogoča uporabo pečata produkt leta na njihovih izdelkih, vendar je treba za to licenco posebej plačati.

Več informacij o prijavah, nagradah in procesu izbiranja najdete na Produktleta.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.