Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

7 nasvetov za nevestin make up

Pred poroko je Chen v poročni obleki posnela serijo fotografij v poročni obleki. Žurnal24 main
Približuje se veliki dan, na katerega mora biti vse popolno – tudi vaš obraz. Da bi se izognile neprijetnim presenečenjem, upoštevajte naslednje nasvete.

Ne ličite se same. Pa čeprav se vam zdi, da zadevo obvladate do potankosti. Živčnost na poročni dan lahko naredi svoje, zato se raje zaupajte rokam strokovnjaka.

Uskladite ličila s pričesko. Najbolje bo, da poskusno obiščete najprej frizerja in nato vizažista, tako da vas bo lahko naličil z upoštevanjem oblike in stila vaše frizure.

Upoštevajte nakit. K videzu ličil pomembno vpliva tudi nakit. Pazite, da bosta usklajena – opazen nakit ob opazno naličenem obrazu bo videti ceneno, zato naj bo poudarek le na enem izmed njiju.

Vodoodporno. Najbrž ni treba poudarjati, da naj bodo ličila vodoodporna in s tem odporna tudi na kako solzico ali nepričakovano dežno kapljo.

Rezervo s seboj. Kljub vsem pripravam se lahko hitro zgodi, da se ličila razmažejo in jih je treba na hitro popraviti, zato bodite pripravljene in imejte s seboj vse, kar je potrebno.

Črno-belo ali barvno? Govorimo o fotografijah. Vaša ličila bodo na črno-belih fotografijah bistveno manj opazna, zato se naličite drzneje, če bo vaša glavna poročna fotografija brez barv.

Odločate vi in ne vizažist. Bodite pogumne in povejte, če vam stil ličenja, ki vam ga je predlagal vizažist, ni všeč. Navsezadnje gre za vašo poroko, na kateri je najpomembneje, da ste všeč sebi, ne pa drugim!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.