Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

75.000 evrov, da je nosila uhane

Jennifer Lawrence Fame Flaynet
Zvezdnice služijo tudi s pojavljanjem na rdečih preprogah. Bolj prestižen, kot je dogodek, večji nasmeh imajo na obrazu. Kako ne, ko pa poleg čudovitih oblek in nakita pogosto v dar dobijo tudi zajeten kupček denarja.

Uspešna zvezdnica je najboljša reklama. S tem se gotovo strinjajo vsi, ki se, vsaj imensko, pojavljajo na prestižnih podelitvah filmskih in glasbenih nagrad, pa tudi na drugih dogodkih z obvezno rdečo preprogo.

Zvezdnice imajo s stilisti že več tednov pred dogodki polne roke dela, predvsem s pregledovanjem ponudb za obleke in izposojo prestižnega nakita, ki jih množično prejemajo od priznanih oblikovalcev in draguljarjev.

Najboj zaželena je ...

In katera zvezdnica je ta hip med oblikovalci najbolj zaželena? Pravijo, da si letos vsi želijo obleči 22-letno igralko Jennifer Lawrence, ki je na nedavni podelitvi zlatih globusov blestela v čudoviti Diorjevi obleki in poglede kradla tudi s prestižnim nakitom draguljarne Chopard. Le za to, da je nosila njihove uhane, so pri omenjeni znamki zvezdnici plačali okoli sto tisoč dolarjev, poznavalci pa ocenjujejo, da bo mlada zvezdnica s pojavom na rdeči preprogi konec februarja zaslužila še veliko več.

Katera bo tokrat najlepša?

Ker je podelitev oskarjev že skoraj pred vrati, modni poznavalci že ugibajo, v čem se bodo zvezdnice predstavile na rdeči preprogi. Bodo pri izboru naj oblačil ključni modni kosi ali ničle, ki se bodo prikotalile na njihove račune?

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.