Magazin > Lepota & telo
258 ogledov

Alan Ojo in Mirna Peroša

Mirna Peroša in Alan Ojo
1/4
Anže Petkovšek
Spoznajte Alana Oja in Mirno Peroša.

Kako sta se spoznala?

Spoznala sva se daljnega leta 2001, in sicer 20. julija. Bilo je vroče poletje in s prijateljico sva radi zahajali v kamp Adria Ankaran. Zvečer sva odšli v pivnico in se tam družili z ostalimi prijatelji. Tam je bil tudi on, fantina pobrite glave, z ruto na glavi, oblečen v črno. Ker sem mislila, da je "skinhead", zanj nisem kazala nekega zanimanja. Nekaj dni kasneje sem dobila njegov sms, če bi se lahko dobila na zmenku. Številko mu je seveda posredovala moja najboljša prijateljica. In tako sva se uradno spoznala 3. 8. 2001 na istem mestu in od takrat najina zveza traja.

Kako bi opisala vajino zvezo?

Najina zveza je bila polna vzponov in padcev. Ampak vse sva prebrodila in sedaj imava tudi najin zaklad, hčerkico Alino, ki nama s svojimi vsakodnevnimi vragolijami popestri dneve. Vsak dan se imava raje.

Kakšna je bila zaroka, če je že bila?

Zaroka je bila 3. 8. 2009 na najino 8. obletnico na Bledu. Vozila sva se s pletnjo in kar naenkrat je potegnil ven prstan in vprašal, če bi se poročila z njim. Seveda sem takoj privolila.


Zakaj ste se prijavili na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu?

Na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu sva se prijavila zato, ker sva že dobra tri leta zaročena in ker živiva s 13-mesečno hčerkico kot podnajemnika. Zaradi tega nama trenutno finančno stanje ne dopušča tako visokega stroška, kot je poroka. Pa tudi lokacija ni tako zelo daleč od najinega doma.

Zakaj bi sanjsko poroko morali organizirati prav vama?

Poroke si oba zelo močno želiva, in ker nimava veliko denarja, je to za naju edinstvena priložnost. Vsako leto poroko prelagava na naslednje, a nama nikakor ne uspe zbrati dovolj denarja za uresničitev te najine velike želje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.