Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Angelčki z modne brvi na pico in pomfrit

angelčki Reuters
Po mesecih napornih priprav na enega od večjih modnih spektaklov – modno revijo Victoria's Secret – so manekenke priznale, da sanjajo le o eni stvari – hitri prehrani. Po modni reviji so se odpravile na pico in pomfrit.

Življenje angelčkov in manekenk Victoria's Secret ni vedno najlažje. Zelo zdrava prehrana, veliko vode, pretiravanje s telovadbo ter skrb za kožo in lase so pri manekenkah nekaj mesecev pred tradicionalno modno revijo stalnica, a ko se luči v dvorani ugasnejo, si manekenke privoščijo vse, o čemer so sanjale zadnje mesece.

 "Male pregrehe" se pojavijo že na zabavi po modni reviji. "Navdušena sem, da lahko z dekleti proslavljamo, saj smo zelo garale, da smo danes tukaj," je na zabavi po reviji za US Weekly povedala Behati Prinsloo.

Med obrede po modni reviji poleg zabave in koktajlov spada tudi obisk restavracije s hitro prehrano. "Po zabavi pa gremo dekleta običajno še na pico, stran od množice," razlaga Lily Aldridge, ki je priznala, da si bodo dekleta privoščila zabavo, ples in dobro hrano.

Pica pa ni edina jed, ki diši angelčkom. "Želim jesti pravo hrano. Vsekakor si bom privoščila tudi pomfrit," pa je po modni reviji povedala supermanekenka Doutzen Kroes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.