Magazin > Lepota & telo
79 ogledov

Anticelulitna masaža v sliki

1/2
Žurnal24 main
Bili smo na proticelulitni masaži, ki vključuje nego celotnega telesa in ne zgolj posameznih delov. Terapija je nepozabna in učinkovita. Preverite sami.

Čeprav bo poletje vsak čas tu, ni še nič izgubljenega! Združite proticelulitno masažo, pravilno prehrano in malce gibanja in na plažo prikorakajte samozavestno.

Nočne more vsake ženske

Celulit je pogosto opisan kot najbolj trdoživ sovražnik večine žensk. Značilnost celulita je sprememba mikrocirkulacije v maščobnem tkivu, izguba elastičnosti v kolagenskih in elastinskih vlaknih. Postopno strjevanje vlaken vodi do porasta globoko ukoreninjenih točk, ki se kažejo kot pomarančna koža. Masaža pospeši krvni obtok in poveča elastičnost vlaken ter tako postopoma razbije pomarančni oklep. Druga težava, s katero se ženske nemalokrat srečujemo, je boj proti maščobnemu tkivu.
Prav tako pa z leti koža izgubi tudi prožnost: krivde ne gre pripisati zgolj letom, temveč tudi našemu zvestemu spremljevalcu stresu, nepravilni in nezdravi prehrani ter pomanjkanju gibanja. Proticelulitna masaža pa koži vrača prožnost in življenje.

Anticelulitna masaža Platium
Za kaj gre? Ta masaža je seštevek treh različnih neg. Prva je namenjena izpodrivanju celulita, druga se bojuje proti maščobnemu tkivu, tretja pa telo učvrsti. Celotna terapija vključuje deset neg, ravnovesje med številom masaž pa je odvisno od tega, katero nego vaše telo najbolj potrebuje.

In cena?
Ena terapija stane 60 evrov in traja 70 minut. Za učinkovite učinke bi morali tako odšteti okoli 600 evrov.

Masaža je potekala v
kozmetičnem salonu Cosmetic Line Petra Ivančič v centru Ljubljane. Če vas zanima več informacij o masaži, kliknite TUKAJ.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.