Magazin > Lepota & telo
167 ogledov

Anže Završnik in Mateja Peternelj

Mateja Peternelj in Anže Završnik
1/5
Anže Petkovšek
Spoznajte Anžeta Završnika in Matejo Peternelj.

Kako sta se spoznala?

Najini prvi stiki so bili prek spleta. Nekaj pogovorov, potem pa več kot leto nič. Nato sva  se spet našla, zatem je vse potekalo hitreje. Izmenjala sva številki, sledila so SMS-sporočila in že sva se dobila na pijači. Lepo sva se imela, tako da so srečanja postala pogostejša in seveda sva se zaljubila.

Kako bi opisala vajino zvezo?

Nasprotja se privlačijo. Česar ne stori eden, stori drugi. Sva dva različna človeka, ki se dopolnjujeta in skupaj tvorita celoto – lepo in uspešno zvezo. Rada se imava in lepo nama je. Ta srečna zveza je z rojstvom najinih dveh otročičkov za naju postala sanjska.

Kakšna je bila zaroka, če je že bila?

Bila je nedelja, pustna, se spominjam. Ampak prstana ni bilo v krofu, kot bi pričakovali. Partner je, odkar sva se tisto jutro prebudila, iskal primeren trenutek, da me zaprosi. In ga je. Seveda sem z veseljem sprejela ponudbo, kar lahko potrdi prstan, ki že štiri leta krasi mojo roko. In zdaj se je ponudila lepa priložnost, da ga zamenjava s poročnim.

Zakaj ste se prijavili na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu?

Prijavila sva se, ker že dolgo razmišljava o poroki. Vendar vedno odlašava, ker zmanjka časa in denarja. Z vašo pomočjo in seveda pomočjo glasovalcev  pa nama bo mogoče uspelo. Vse vaše strokovno znanje in nagrade te kar premamijo, da se prijaviš.

Zakaj bi sanjsko poroko morali organizirati prav vama?

Zakaj prav nama? Zato, ker z dvema majhnima otrokoma  nimava veliko časa za organizacijo poroke, sploh sanjske. Seveda pa bi naša družina s poroko dobila še prav poseben pečat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.