Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Armani razkril teorijo žensk o modi

Giorgio Armani FameFlynet
Italijanski modni oblikovalec Giorgio Armani je razkril, zakaj ženske rade nosijo modna oblačila.

Priznani modni oblikovalec Giorgio Armani je mnenja, da ženske rade nosijo modna oblačila iz preprostega razloga. "Ženske potrebujejo modo, da se dobro počutijo," pojasnjuje.

Oblikovalec še prizna, da ženskam, če si želijo prislužiti spoštovanje, ni treba več nositi strogo elegantnih oblačil, vendar se še vedno oblačijo po modi in si tako dvigajo vsakodnevno samozavest.

"Ženske po svetu so se nekako izmaknile položaju. Danes jim ni treba nositi suknjiča, da bi pokazale svojo avtoriteto. Vendar ženske modo še vedno potrebujejo, da si dvignejo razpoloženje.“

Osamljen pred televizijo

Medtem ko je tekom let ustvaril svoj imperij in uspešno kariero, Giorgio priznava, da je zelo osamljen v zasebnem življenju, saj se je moral veliko stvarem odpovedati. "Za modo sem žrtvoval vse," je povedal za nemško revijo Elle. "Ljudje si mislijo, da nimam časa, da bi se z njimi dobil, ker sem preveč zaseden. Vendar ob večerih sedim doma pred televizorjem z mojima mačkama. In nihče me ne pokliče."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.