Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Barvite torbice za pomlad

Blugirl
1/20
Žurnal24 main
Pisane, živahne, majhne in velike – torbe za prihajajočo sezono, ki so jih na modnih revijah predstavili modni veljaki, so resnično razkošne in prava paša za oči.

Pisano razkošje
Oblikovalci so si dali duška. Z izrazitimi cvetličnimi potiski so dokazali, da letos brez cvetja ne gre niti pri modnih dodatkih. Cvetje so vpletli tudi v teksturo, ki tako deluje še posebno imenitno. Modno je še plastenje različnih materialov, kar učinkuje zelo razkošno. Na modni sceni letos kraljujejo raznovrstni materiali, od umetnega krzna in plastike do resic in naravnih materialov. Večplastni naborki, ki se bohotijo na torbicah vseh velikosti in oblik, navdihnejo vsak, še tako preprost dnevni videz. Verižica namesto naramnice naredi torbico elegantno, kar je primerno ne le za večerne, temveč tudi dnevne priložnosti, poleg verižic pa so modne kratke usnjene naramnice in torbice brez naramnic, ki so namenjene nošenju v rokah.

V galeriji si oglejte nekaj pomladnih mojstrovin z modnih brvi.

Opazen modni dodatek
Prijetno vpadljivi odtenki rožnate, zelene in rumene ter njihove različne kombinacije so zaščitni znak kolekcij torbic za sezono pomlad/poletje 2011, ki je pri modi že v polnem razmahu.Barviti vzorci, prefinjene perle, različni plastični okraski, živalski potiski – takšni, ki posnemajo živalske vzorce, in takšni, ki posnemajo živalsko kožo – ter ljubke cvetlice zagotovo ne bodo pustili, da bi letošnje torbice ostale neopažene. Spomladanska moda zapoveduje razkošje. Ogromna pisma, miniaturne kreacije, odvisno od priložnosti – spomladanska moda torbic zapoveduje individualizem in razkošje. Živahne barve že navdušujejo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.