Magazin > Lepota & telo
71 ogledov

Bi tudi vi imeli sanjsko poroko?

Žurnalova poroka v Postojnski jami.
1/21
Foto Tatjana
Lansko leto smo v sklopu nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami Mateji in Igorju pričarali nepozabno poroko. Se še spomnite?

Mateja in Igor Voćanec sta zmagovalca lanskega nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami, v sklopu katerega smo jima skupaj z načrtovalcem porok in sponzorji organizirali nepozaben poročni dan.

Prijavila bi se še enkrat

"Sanjska poroka je izpolnila vsa najina pričakovanja, z njo sva bila več kot zadovoljna, zato bi se nanjo takoj prijavila še enkrat," pripovedujeta mladoporočenca in dodajata: "Za naju je bil to res sanjski dan, ki ga ne bova nikoli pozabila." Mateja in Igor sta usodni da dahnila v Postojnski jami, slavje pa s povabljenci nadaljevala v Jamskem dvorcu.

Dobila tudi poročno potovanje

Poleg organizacije poroke, prstanov, poročne obleke, vabil, cvetja, pričesk, ličenja in vsega potrebnega za popolno poročno slavje smo ju poslali tudi na poročno potovanje, ki ga je sponzoriral Kompas. Mladoporočenca sta si izbrala križarjenje po Sredozemlju, poročno potovanje pa za nekaj dni podaljšala še v Rimu in Toskani.

"Na poročnem potovanju je bilo super. Ladja je bila ogromna, na njej se je dogajalo veliko. Vsak dan smo se izkrcali v drugem mestu; doživetij je bilo res ogromno," zaključujeta Mateja in Igor.

Ne spreglejte!

Bi tudi vi imeli takšno sanjsko poroko, na kateri bi bilo poskrbljeno za prav vse? Potem vam lahko namignemo, da v prihodnjih dneh ne smete zamuditi svojega izvoda Žurnal24 in dogajanja na naši spletni strani.

Komentarjev 2