Magazin > Lepota & telo
415 ogledov

Bioresonanca kot pomoč pri zdravljenju

ženska Shutterstock
Bioresonančna terapija je kot podpora primerna za vse vrste zdravstvenih težav, saj energijska stabilizacija pospeši zdravilne procese in odstrani dejavnike, ki so ta proces ovirali ali celo povzročili.

"Bioresonanca je poseben diagnostični in terapevtski postopek, ki v medicini ubira novo pot in temelji na spoznanju biofizike in tradicionalne kitajske medicine. Delovanje bioresonančne terapije temelji na spoznanju, da lahko naše telo zdravo deluje le takrat, kadar je izmenjava elektromagnetnih nihanj med celicami v telesu neovirana. Z bioresonančnim diagnosticiranjem se ugotovi kaj prekinja to medcelično komunikacijo, z terapijo pa izniči vplive, ki povzroča bolezen in telesu povrne njegove samozdravilne moči," pojasnjuje Dušica Košir, diplomirana medicinska sestra in terapevtka bioresonance.

Med prazniki, ko je več ljudi osamljenih in depresivnih, je lahko za izboljšanje zdravljenja depresije zelo uspešna tudi terapija z bioresonanco. “Najprej je treba odpraviti znake, ki se pojavljajo zaradi stresa: hormonske motnje, motnje presnove, moteno izločanje strupov iz telesa, oslabelo delovanje limfnega sistema, moteno delovanje žlez z notranjim izločanjem in neravnovesja kemične snovi v možganih – serotinina. Bioresonanca nam pomaga odkrivati in znova vzpostavljati ravnovesje v vseh celicah telesa, tako da simptomi depresije oslabijo, kar krepi imunski sistem ter nam vrača psihofizično dobro počutje, moč in zdravje,” pravi Koširjeva.

Vsi terapevti, ki delujejo v okviru Zavoda za bioresonanco, se morajo letno udeležiti zadostnega števila izobraževanj. Svojo strokovno usposabljanje dokazujejo z ustrezno nalepko na vhodnih vratih,” poudarja Antonina Rome, zdravnica in direktorica Zavoda za bioresonanco.

Najpogostejša uporaba:

• alergije vseh vrst;

• obremenitve z glivicami, virusi, bakterijami ali paraziti;

• akutna prehladna obolenja;

• krepitev imunskega sistema;

• bolezni prebavnega in urinarnega trakta;

• bolečine v sklepih, hrbtenici in mišicah;

• športne poškodbe;

• kronična utrujenost, stres, depresija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.