Magazin > Lepota & telo
12 ogledov

Blake bo presenetila z novim projektom

Blake Lively Fame Flynet
Blake Lively je v intervjuju za znano britansko revijo povedala, da bo oboževalke in oboževalce presenetila z novim projektom, ki pa se ne bo dotikal igralstva.

"Gre za nekaj, kar bom predstavila v nekaj mesecih in česar se zelo, zelo veselim," o novem projektu za Vogue pripoveduje Blake Lively in dodaja, da bo glavni element projekta pripovedovanje zgodb in usmerjanje k doseganju ciljev. In čeprav se morda na prvi pogled sliši podobno, kot to že nekaj let počne njena igralska prijateljica Gwyneth Paltrow, ki oboževalcem preko bloga svetuje o zdravem načinu življenja, Blake zatrjuje, da pripravlja nekaj povsem novega.

"Poleg igranja imam še veliko drugih strasti in počnem še veliko drugih stvari, ki jih opravljam dobro," dodaja zvezdnica in nadaljuje, da ji je bilo igranje položeno v zibelko, a da bi vseeno lahko počela veliko drugih stvari, če ne bi bila igralka.

In prav takšna priložnost se ji je ponudila pred enim letom, ko je zaključila snemanje uspešne serije Opravljivka. "Zadnje leto je bilo zame leto sprememb! Poročila sem se, po šestih letih končala snemanje Opravljivke, privoščila sem si pravi odmor in med tem delala na novem projektu, podjetju, ki ga bom kmalu predstavila," zaključuje Blake, ki se kljub uresničevanju drugih sanj od igralstva ne poslavlja za vedno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.