Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Boste sledili temu modnemu trendu?

Kim Kardashian
1/3
Fame Flynet
Sestram Kardashian res ne moremo očitati, da niso nenehno v koraku z najnovejšimi modnimi smernicami. Zdaj so se navdušile nad kratkimi in oprijetimi topi, ki jih nosijo s krilom v kroju svinčnika.

Da se bo letošnjo pomlad in poletje vse vrtelo okoli poudarjenega in razgaljenega pasu, je napovedovala že Chanelova modna revija, trendu pa že sledijo zvezdnice, med katerimi izstopata Kim in Khloé Kardashian.

Obe so fotografi že ujeli v eni izmed najbolj vročih kombinacij prihajajočih toplih mesecev – krilu v kroju svinčnika z višjim pasom in kratkim topom. Bistvo kombinacije je, da razkrije vsaj nekaj centimetrov gole kože na pasu. In če mislite, da bodo trend lahko osvojile le tiste z zelo suhimi postavami, se motite. Sestri Kardashian vsekakor ne spadata mednje, a dokazujeta, da je kombinacija še zapeljivejša na ženskah z oblinami – le katera bi se branila seksi poudarjenih oblin in ozkega pasu?

Previdno pri izbiri barv

Pri izbiri krila bodite vseeno pozorni na to, da vas ne bo optično razširil – visok pas. Čeprav se je Kim odločila za svetlejše odtenke; vam te, če se v svoji koži ne počutite zelo samozavestno, odsvetujemo, pozornost pa posvetite tudi perilu, ki ga nosite spodaj. Če želite skriti kakšno odvečno maščobno blazinico okoli trebuščka, poskusite s hlačnimi nogavicami, ki oblikujejo zgornji del stegen, zadnjico in trebuh. Ne pozabite na teliran suknjič!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.