Magazin > Lepota & telo
143 ogledov

Brazilska odstrani vse

Dlačice lahko odstranite na več načinov. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nadležne dlačice lahko odstranite na več načinov. Novost so papirji, na katerih so drobni kristali.

Kozmetična novost so kristalni papirji, pokriti z drobnimi kristalčki, ki s krožnimi gibi v smeri urinega kazalca nežno odstranijo dlake in odmrlo kožo. Izdelek je na voljo na spletu za 29,98 evra.

Ne povsem goli.
Brazilska depilacija se po navadi izvaja tako, da ima stranka oblečene spodnje hlačke za enkratno uporabo, so nam povedali v kozmetičnem salonu Hiršman. Stranka si hlačke premika levo in desno, tako da je postopek diskreten. Enako bi se izvajal tudi pri moških, če bi bili pogumnejši in bi se odločili zanjo, dodajo.

Brazilske vedno več
Z brazilsko depilacijo z vročim voskom, v kozmetičnem  salonu,  odstranijo vse dlačice na bikini predelu, tudi tiste s sramnih ustnic in okoli anusa. Ostane lahko le diskretna črtica ali pa trikotnik na sredini. Zadnje čase je povpraševanje po tovrstni depilaciji večje, so nam povedali v kozmetičnem salonu Cosmetic Line. Prednost je higiena, odstranjene dlake vnovič zrastejo po treh ali štirih tednih. Postopek je treba ponoviti po osmih tednih. Cene smo preverjali na spletu in so med 15 in 45 evri.

Moški v manjšini
V splošnem so moški v manjšini pri postopkih odstranjevanja dlak v kozmetičnih salonih; za prsi in hrbet še, za drugo pa ne. V Cosmetic Lineu so nam povedali, da moški raje posežejo po britvicah in brivnikih ter si sami oblikujejo neželeno poraščenost intimnih predelov. Poklicali smo kar nekaj salonov v Ljubljani in nismo našli nobenega, ki bi izvajal brazilsko depilacijo za moške. Odgovor je bil vedno enak: moški ne želijo brazilske depilacije.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.