Magazin > Lepota & telo
162 ogledov

Brezčasni namigi za zelenooke lepotice

zelene oči Profimedias
Tako bodo vaše zelene oči še bolj čarobne.

Strokovnjaki ličenja pravijo, da zelenookim ženskam ne bi smelo nikoli zmanjkati senčil toplih barv. Zanje so primerni vsi odtenki rjave barve, bronasti odtenek in tudi zlata barva. Če so vaše oči svetlo zelene barve, vam bodo pristajala tudi senčila v barvi šampanjca, svetlooranžne barve in tudi marelični odtenki. Te barve lahko sicer uporabljajo tudi lastnice temnozelenih oči, a le kot osnovo za poudarjanje temnejših odtenkov.

Pri večernem make upu ne spreglejte vijoličnih in kovinskih odtenkov. Izogibajte se srebni barvi, pazljivi pa bodite tudi pri modrih in roza odtenkih, da ne boste videti utrujene.

Pomemben je tudi izbor črtala in maskare. Zelenookim predstavnicam nežnejšega spola priporočajo črtalo rjave barve. Lahko se poigrate tudi s črtali sive barve, pri čemer boste oči  še dodatno poudarili, če boste, kotičke popestrili z belim ali zlatim senčilom. Oči bodo najbolj žareče, če boste uporabile rjavo ali črno maskaro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.