Magazin > Lepota & telo
21 ogledov

Brki tudi za dekleta

Nohti z brki.
1/7
Žurnal24 main
Medtem ko moški po celem svetu že ves mesec pridno skrbijo za svoje brke, lahko mesec brkov (movember) še zadnji teden praznujete tudi dame. Trgovine so se na movembrsko akcijo dobro pripravile, ker gre mesec počasi h koncu in je dosti kosov že razprodanih, pa z nakupi pohitite.

Movember je gibanje, s katerim opozarjajo na zgodnje odkrivanje raka na prostati, da vam ni vseeno za zdravje moških, pa lahko pokažete z nošenjem “brkonakita” (od prstanov in uhanov do ogrlic in brošk) ali raznimi potiski na majicah in hlačah, brki pa so našli svoj prostor tudi na nakupovalnih vrečkah, kavnih skodelicah in še kje.

Bodite ustvarjalne

Če vam ni uspelo najti svojega kosa oblačila ali nakita, si ga s črnimi brki okrasite kar same. V roke vzemite barvo za tekstil ter z malce spretnosti in z mirno roko na majico narišite brke. Majica naj bo bela, preden začnete ustvarjati, pa vanjo položite debelejši časopisni papir ali revijo, da se vam barva ne bo poznala na hrbtu. Že čez natanko en teden črnih brkov ne pozabite zamenjate z rdečo pentljo.

Roke. Na spletu boste našli mnogo strani, kjer prodajajo nalepke črnih brk v takšni in drugačni obliki ter velikosti (Etsy.com, Moustacheme.com, Amazon.com). Zakaj ne bi z njimi okrasile nohtov? Lahko jih tudi izrežete iz črnega papirja in na nohte pritrdite s prosojnim 
lakom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.