Magazin > Lepota & telo
19 ogledov

"Če hočeš biti model, moraš imeti možgane"

Anne Vyalitsyna Reuters
Čeprav velja prepričanje, da manekenke niso med najpametnejšimi ljudmi, Anne V pravi, da moraš biti precej pameten, da lahko preživiš v tej industriji.

Ruska manekenka Anne V, ki se med drugim lahko pohvali, da je že hodila po modni brvi znamke Victoria's Secret, je v intervjuju za Fashionisto razložila nekaj stvari o manekenstvu, ki jih ljudje ne vedo. "Če hočeš biti model, moraš imeti možgane," je povedala in dodala, da se mora vsaka manekenka znati postaviti sama zase. "Če nisi odločen, v tej industriji ne boš preživel, prav tako ne, če sprejemaš neumne odločitve."

Anne V je poudarila, da mora manekenka znati sama krojiti svojo kariero in ne vsega prepustiti fotografom, oblikovalcem in modnim agencijam. Dandanes namreč obstaja velik problem, saj vse več 17-letnih manekenk pristaja na spolne usluge in nečloveške delavnike, za katere pogosto sploh niso plačane.

Ravno zato Anne meni, da je pomembno, da uporabljajo svoje možgane, kar je na glas opozorila tudi znana manekenka Coco Rocha. "Ko govorim o svojih potrebah, se ljudje nenadoma zavedo, da imam svoj glas, da lahko govorim o tem, kaj potrebujem, da nisem samo lepo dekle, ki le kima," je povedala Coco in dodala, da je vse odvisno od njih samih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.