Magazin > Lepota & telo
166 ogledov

Česa pred seksom ne smete početi

električna zobna ščetka Profimedias
Si pred seksom umijete zobe z električno zobno krtačko? Napaka.

Drage dame, pred naslednjim skokom v posteljo preverite, ali tudi ve naredite katero od naslednjih napak, ki se vam lahko še kako maščuje.

1. Ne jemljite antihistaminikov.
Antihistaminiki izsušijo sluznico in ne samo v nosu. To pomeni, da ste lahko še tako vzburjeni, pa tega vaša vagina ne bo pokazala.

2. Ne jejte začinjene hrane.
Zdravniki opozarjajo, da hrana vpliva na vonj in okus vagine. Zelo začinjena hrana poleg tega povzroča napihnjenost in vetrove. Nič kaj zapeljivo.

3. Ne pijte preveč alkohola.
Če spijete preveč alkohola, se verjetnost, da boste doživeli orgazem, močno zmanjša. Raziskava, ki so jo izvedli na univerzi v St. Louisu, je pokazala, da ima 11 odstotkov ljudi, ki pogosto uživajo alkohol, težave z doseganjem orgazma.

4. Ne uporabljajte električne zobne ščetke.
Uporaba električne zobne ščetke in ustnih vod na osnovi alkohola zviša možnosti, da dobite spolno prenosljivo bolezen. Krtačke takšne ščetke lahko povzročijo majhne razpoke v dlesnih, ki jih nato ustna voda še dodatno izsuši in razdraži.

5. Ne britje se.
Če imate rade svoj vrtiček pristrižen, za to poskrbite že prej, ne pa neposredno pred seksom. Z britjem odstranite poleg dlačic tudi povrhnjico, zaradi česar je koža veliko bolj dojemljiva za morebitne infekcije.

6. Ne uporabljajte hrane v predigri.
Ob zapeljivem odstranjevanju čokoladnega preliva s telesa ne pomislite na glivično vnetje, kajne? Pa bi morali. Vse, kar vsebuje sladkor, lahko povzroči glivično vnetje, če namenoma ali po nesreči pride do vagine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.