Magazin > Lepota & telo
21 ogledov

Chris Brown dobil novo službo

Chris Brown FameFlynet
Kontroverzni pevec Chris Brown bo po novem maneken. Zvezdnik je namreč podpisal pogodbo z znano manekensko agencijo Wilhelmina, ki ima pod svojim okriljem že veliko znanih obrazov.

"Umetnost in stil že od nekdaj igrata pomembno vlogo v mojem življenju. Spremljata me skozi celotno mojo kariero," je ob novem izzivu povedal 23-letni Chris. Z njim se strinja tudi direktor Wilhelmine za moške, Taylor Hendrich, ki je o novi stranki povedal: "Chris je multitalentiran zvezdnik z unikatnim stilom in zelo smo veseli, da se nam bo pridružil in nam pomagal pri prepoznavnosti naše agencije."

Ob tem je mladi zvezdnik spet poudaril, da se trudi biti boljši človek in noče, da ga ljudje obsojajo zaradi preteklih dejanj. "Ljudje bodo vedno obsojali, a jaz jih ne morem sovražiti za to. Lahko se edino trudim biti čim boljša oseba, hkrati pa se zavedam, da nikoli ne bom popoln."

Chris se je s podpisom pogodbe z Wilhelmino pridružil zvezdnicam kot so Fergie, Natasha Bedingfield in Keri Hilson, ki so prav tako del priznane agencije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.