Magazin > Lepota & telo
35 ogledov

"Christina Aguilera je šla pod nož"

Christina Aguilera FameFlynet
Zdravnika ocenjujeta, da je pevka Christina Aguilera izgubila na desetine kilogramov, pri tem pa so ji pomagali tudi kirurgi.

Pevka se je po nekaj mesecih premora znova vrnila na glasbene odre in rdečo preprogo. Presenetila pa je z izjemno vitko postavo – v zadnjih letih je namreč pridobila kar nekaj dodatnih kilogramov. Po oceni dveh ameriških zdravnikov je morala izgubiti več kot 36 kilogramov, za kar pa je potrebovala drastično dieto in plastično operacijo.

"Ocenil bi, da je imela največ 77 kilogramov, zdaj pa jih ima idealnih 52," je povedal Fred Pescatore, ki pa ni zdravil zvezdnice.

Pevka zdaj svojo vitko postavo ponosno razkazuje, razkrila pa je, da ji med hujšanjem telovadba ni bila na prvem mestu. "Če sem po napornem dnevu imela možnost, da grem telovadit ali pa preživim čas s sinom, ni bilo nobenega vprašanja, kaj sem izbrala," je povedala

Poleg hujšanja tudi kirurški poseg

Ena od možnosti, da se je znebila veliko kilogramov, je ta, da je šla pod nož. "Edina operacija, ki bi jo lahko imela, je dvig prsi. Te so manjše in popolne, tako da bi se to lahko zgodilo, vendar je še vedno malo verjetno," še pravi Pescatore, ki je tudi nutricionist.

Po navedbah plastičnega kirurga Lancea Wyatta, ki prav tako nikoli ni imel opravka s pevko, je v enem letu možno izgubiti toliko kilogramov. "V desetih mesecih lahko človek izgubi 40 kilogramov ali še več, seveda s strogo dieto, telovadbo, dietetnimi pripomočki in/ali z operacijo, s katero odstranijo maščobo," razlaga. "Videti je, da je imela Christina liposukcijo po vsem telesu ali trebuhu in pasu. Tudi obraz je videti tanjši, vendar ne preveč."

Tudi Pescatore se strinja, da je pevki uspelo shujšati v enem letu. "Za izgubo toliko kilogramov je v zdravih okoliščinah treba hujšati tako dolgo, ona pa je dovolj mlada in po mojem mnenju je šlo zato za zdravo hujšanje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.