Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Christina podlegla pritisku javnosti

Christina julija 2013.
1/4
Reuters
Čeprav je še lani trdila, kako dobro se počuti v svoji koži in kako rada ima svoje obline, je Christina zadnje dni na rdeči preprogi šokirala.

V mini rožnati obleki je bila videti odlično, oprijet kroj pa ni skrival njenega po novem zelo ozkega pasu. Da je Christina za novo postavo zelo garala, kažejo tudi njene lepo oblikovane noge in roke, maščoba s trebuha je skoraj izginila.

Priznala je, da je v zadnjih osmih tednih s pomočjo stroge diete in veliko telesne dejavnosti izgubila skoraj deset kilogramov. Če bodo kilogrami še kopneli, pa bo lahko hitro skočila v oblačila, ki jih je nosila na začetku svoje kariere.

Ni kaj, očitno je tudi Christina podlegla očitkom javnosti. Vsi so jo namreč obsojali, kako debela je, jo spraševali, zakaj se je tako zredila, a pevka se je do zdaj le branila, da se v svoji koži počuti odlično. Upamo, da se zdaj zares.

Komentarjev 1
  • renemario 07:13 31.julij 2013.

    Mora imet nekaj rezerve, da ne bo kot one anoreksične okostnjakinje. Ča bio jo mal bolj stisli bi ji popokale vse kosti. Christina je lepo obdarjena in ni kaj naj ostane tako kot je.