Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Courteney priznala, kaj vse počne za mladosten videz

Courteney Cox Flynet
Seveda se vse zvezdniške lepotne skrivnosti ne vrtijo le okoli zdrave prehrane in velike količine popite vode. 48-letna Courteney Cox je priznala, da je za mladosten videz pripravljena narediti skoraj vse.

Zvezdnica je v intervjuju za novo številko revije New You priznala, koliko truda vloži v ohranjanje mladostnega videza, po katerih pomlajevalnih metodah posega najraje in kako se spopada s pritiskom popolnega hollywoodskega videza.

"Najbolje se počutim po telovadbi, ko sem prepotena in brez ličil," pravi Courteney Cox, ki je na naslovnici revije še bolj mladostna in zapeljiva kot kadarkoli prej.

Obsedena z laserji

Seveda pa se skrivnost njenega sijočega videza ne skriva le v telesni aktivnosti, zdravi prehrani in velikih količinah vode. Courteney brez slabe vesti priznava, da je za lepoto pripravljena na vse. "Veste kaj, pripravljena sem na vse. Rada preizkušam nove stvari in sem velika navdušenka nad laserji. Mislim, da so ti prihodnost med lepotnimi tretmaji. Pravkar sem bila na laserskem tretmaju, ki spodbuja proizvodnjo kolagena v koži, zdaj me čaka še tretma z laserjem, ki s kože odstranjuje rjave madeže. Teh se želim znebiti z obraza, rok in prsi," razlaga igralka, ki v intervjuju ni zanikala niti namigovanj o uporabi botoksa.

Pritisk je velik

Kljub nenehni skrbi za popoln videz pa igralka pravi, da se je s staranjem preprosto treba sprijazniti: "V Hollywoodu je veliko lepih ljudi, zaradi česar smo vsi nenehno pod pritiskom. Ampak David (Arquette) mi vedno govori, da moramo sprejeti dejstvo, da se vsi staramo, in to početi elegantno. Prej kot to sprejmeš, lažje je tvoje življenje."

Courteney je v intervjuju spregovorila tudi o lepotnih ikonah. Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Meryl Streep in Sophia Loren so tiste, ki se ji s svojo lepoto in energijo zdijo najprivlačnejše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.