Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Črna, rdeča in pasteli

1/13
Žurnal24 main
Pomladne modne smernice pri lakih za nohte narekujejo drznost in eleganco.

"Črn lak, ki se po nanosu skrči, bo modni hit letošnje pomladi in poletja," pravi Aranka Vodopivec iz spletne prodajalne lakov Za piko na i. Nanesti ga je treba čez barvni lak, učinek pa je enak kot pri poslikavi nohtov.

Desničarke najprej nalakirajte desno. "Če ste desničarka in vam lakiranje nohtov na desni roki dela preglavice, začnite najprej lakirati nohte na desni roki," svetuje Vodopivčeva. Rezultat bo bistveno boljši.

Nežni toni za vsak dan
"Za vsakodnevne priložnosti bodo modni umirjeni pasteli s hladnimi podtoni. Spomladi in poleti bodo kraljevali kožni odtenki, večna močna rdeča in obvezna vijoličasta," napoveduje Vodopivčeva. Drznejše boste lahko v koraku z modo v vseh odtenkih modre, ki je bila lani najmodnejša na vekah, letos pa se je preselila na nohte.

Ne pozabite na podlak
Ko so nohti oblikovani, urejeni in nahranjeni s kremo, je čas za podlak. "Ta nohte neguje in ščiti pred obarvanostjo. Če boste uporabile zelo temen, rdeč, vijoličast ali moder lak za nohte, lahko nanesete tudi dve plasti podlaka," priporoča Vodopivčeva. Po dveh plasteh barvnega laka za zaščito pred krušenjem in bledenjem uporabite še nadlak. Ne spreglejte galerije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.