Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Ču-ču! Vstopite na Vuittonov vlak

Louis Vuitton
1/12
Reuters
Modni oblikovalec Marc Jacobs je na zadnjem dnevu pariškega tedna mode predstavil novo kolekcijo za znamko Louis Vuitton. Modno brv je spremenil v peron, ki ga je krasil starinski parni vlak.

Potem ko je Karl Lagerfeld konec januarja modno brv spremenil v notranjost luksuznega letala, je Marc Jacobs svojo modno revijo popestril s starinskim parnim vlakom LV. Ta je bil glavna zvezda večera poleg manekenk, ki so se v družbi nosačov sprehajale po modni brvi, ki je spominjala na peron. Modeli so nosili klasične kose, ki so se odlično zlili s celotno temo večera. Marc je celotno kolekcijo podkrepil z bogatimi klobuki in razkošno prtljago, potiskano s slavnima črkama LV.

Nepozabno modno revijo so si lahko ogledali le izbrani gostje, med njimi tudi igralki Sarah Jessica Parker in Catherine Deneuve, ki sta sedeli v prvi vrsti. "Vse je bilo tako razkošno, pravi spektakel," je povedala Catherine. Visoki gostje so za dogodek prejeli prav posebna vabila, ki so spominjala na listke za prtljago, kar je bil tudi edini namig za težko pričakovano revijo. S tem so želeli obuditi spomin na čase, ko je bilo potovanje z vlakom rezervirano za višji razred.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.