Magazin > Lepota & telo
93 ogledov

Čudežne spodnjice za moške

Tudi moški lahko prikrijejo napake z oblačili. (Foto: null) Žurnal24 main
Prihaja spodnje perilo za moške, ki oblikuje telo in izboljša počutje.

Videz
Od zdaj so tudi moškim na voljo oblačila, ki so že dolgo pomagala ženskam skrivati odvečne blazinice in oblikovati telo. Spodnje perilo, namenjeno izboljšanju videza močnejšega spola, ima obenem to lastnost, da krepi mišice in izboljša držo.

Volumen za 40 evrov
Domislica je last avstralskega podjetja Equmen, ki se je posvetilo oblikovanju prav vsakega dela moškega telesa. Na prvem mestu in najbolj iskane so seveda spodnjice, ki poleg tega, da lepo oblikujejo zadnjico in dodajo nekaj volumna tam, kjer si ga moški najbolj želijo, zaradi svoje trdne strukture odpravljajo bolečine v spodnjem delu hrbta. Na spletu jih lahko pri različnih proizvajalcih kupite za okrog 40 evrov.

S perilom izboljšajte držo
Tudi za moške, željne mišičastega hrbta in ploskega trebuha, se najde rešitev v obliki spodnjega perila. Kupite si lahko majico, ki je oblikovana tako, da spodbuja delovanje mišic in vas sili v pravilno, vzravnano držo. Obenem spodbuja kroženje krvi in vzdržuje temperaturo.
Moškim namenjeno perilo za oblikovanje telesa je za zdaj na voljo le pri tujih proizvajalcih in ga lahko kupite prek spleta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.