Magazin > Lepota & telo
53 ogledov

Da bodo lasje rasli hitreje

lasje Shutterstock
Če želite pospešiti rast las, jih nahranite z vitamini in minerali. Poskusite z naravnimi sestavinami.

Poleg tega, da boste s pomočjo spodnjih naravnih sestavin lase nahranili in pospešili njihovo rast, bodo ti postali bolj močni in sijoči. Poskusite.

Olje sivke

Z razredčenim oljem sivke masirajte lasišče. Tako boste pospešili cirkulacijo lasišča, če boste dišečo masažo izvajali trikrat na teden, pa boste okrepili tudi lasne mešičke in strukturo las.

Kadulja in rožmarin

Z žlico olivnega olja zmešajte štiri kapljice eteričnega olja kadulje in rožmarina ter vmasirajte v lasišče. Ta kombinacija je prava izbira tudi, če se bojujete z izpadanjem las. V tem primeru si vsaj dva tedna dišečo masažo privoščite enkrat na dan.

Limonin sok in jajca

Razžvrkljanemu jajcu primešajte žlico limoninega soka in zmes, kot masko, nanesite na lase. Pustite delovati 30 minut, nato oblogo sperite s šamponom in mlačno vodo. Če želite močne in sijoče lase, naj jajčna obloga postane del tedenske negovalne rutine.

Arnika

Nekaj kapljic tinkture arnike zmešajte s toplo vodo. Vanjo pomočite blazinico ali gazo in z njo masirajte lasišče, od temena proti središču. Tako boste pospešili krvni obtok, arnika pa bo spodbudila rast las.

Jojobino olje

Enako kot tinkturo arnike, lahko uporabite tudi jojobino olje. Nekaj kapljic zmešajte s toplo vodo, vanjo pomočite blazinico ali gazo in vmasirajte v lasišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.