Magazin > Lepota & telo
115 ogledov

Damir Žižek in Sanja Marinič

Sanja Marinič in Damir Žižek
1/4
Anže Petkovšek
Spoznajte Damirja in Sanjo

Kako sta se spoznala?

Spoznala sva se v srednji šoli, nekaj časa sva bila prijatelja in iz tega prijateljstva se je kmalu razvila ljubezen, ki traja še danes.

Kako bi opisala vajino zvezo?

Iz te ljubezni sta nastala tudi najina dva sončka, hčerkica Tijana in sin Žiga, ki sta v najino zvezo prinesla dodatno veselje in ljubezen. Prav zaradi njiju si še toliko bolj želiva poroke, saj bi jima bila ta v veliko veselje, kajti vedno sprašujeta, kdaj se bova poročila.

Kakšna je bila zaroka, če je že bila?

Odločila sva se, da se bova zaročila, in res prišel je ta dan, ko sva si na zelo lepem romantičnem mestu nadela zaročna prstana in tako potrdila najino ljubezen. Najina zveza je polna ljubezni, veselja in kreganja kot vsaka normalna zveza ... Skupaj z najinima sončkoma živimo zelo lepo razburkano življenje, polno radosti. Datuma poroke nisva nikoli zares načrtovala. Najina zveza traja že slabih 15 let in bi bil že čas, da to kronava s poroko.

Zakaj ste se prijavili na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu?

Moj Damir je v vašem časopisu Žurnal zasledil, da organizirate sanjsko poroko, ter se odločil, da mi naredi presenečenje, in naju prijavil. Sreča se je obrnila na najino stran in prišla sva med finaliste.

Zakaj bi sanjsko poroko morali organizirati prav vama?

Zelo si želiva, da bi prav midva potrdila najino ljubezen z vašo sanjsko poroko. Zaradi naju in najinih otrok želiva s poroko začeti živeti pravljico, kot jih poslušamo kot majhni otroci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.