Magazin > Lepota & telo
39 ogledov

Debelušne doživljajo več orgazmov

ženska Shutterstock
Nova raziskava, s katero so preverjali seksualno zadovoljstvo žensk je pokazala, da debelejše ženske v seksu uživajo veliko bolj, kot suhe.

Poleg užikta je raziskovalce zanimala tudi pogostost spolnih odnosov, sodelujoče so morale navesti število partnerjev, ki so jih imele, odkrito so odgovarjale na vprašanja v zvezi z doživljanjem orgazmov.

Kot je pokazala raziskava, vitkost z zadovoljstvom v postelji ni povezana. Raziskovalci so ženske razdelili v dve skupini - v prvi so bile vitke ženske, v drugi pa ženske z večjo telesno težo. Kar 92 odstotkov debelušk je navedlo, da imajo redne spolne odnose, med suhicami se spolnosti redno predaja 78 odstotkov sodelujočih. Debeluške pa se lahko pohvalijo tudi s pogostejšim in rednim doživljanjem orgazmov, pa tudi tem, da v življenju hitreje najdejo resnega partnerja, s katerim se tudi poročijo ali živijo skupaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.