Magazin > Lepota & telo
53 ogledov

Dedek ji deli modne nasvete

Florence Welch
1/5
FameFlynet
Britanska pevka Florence Welch vedno preseneča s svojo modno izbiro, največ zaslug za to pa ima njen dedek, saj Florence pridno upošteva njegove nasvete.

Priljubljena pevka skupine Florence + the Machine pravi, da je bil njen dedek od nekdaj zelo moden in šik, zato z veseljm preizkuša stvari, ki ji jih predlaga. "Moj dedek je moj lepotni guru. Je zelo moden kavalir, ki se spozna tudi na nego kože in zdaj tudi sama prisegam na vse izdelke, ki mi jih priporoči."

Florence, ki je znana po vpadljivih modnih kosih in pravljičnih odrskih opravah, pravi, da obleke izbira glede na to, kako dobro se lahko predstavijo. Predvsem jo navdihujejo kraji, v katerih nastopa. "Rada imam dramatičnost in hočem, da obleka govori sama zase. Kadar sem zunaj, obožujem lahkotne tkanine, saj mi je všeč, kako se veter igra z njimi," je razložila 26-letna pevka in dodala, da nima pravil pri oblačenju, saj se skuša vedno obleči priložnosti primerno. "Če grem na kakšen koncert, bom najverjetneje oblekla vintage čipkasto obleko z usnjenim pasom. Kadar pa sem na turneji, se spremenim v pravo srako."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.