Magazin > Lepota & telo
90 ogledov

Denis Toplak: Odločil se je za kozmetični poseg

Jasna, Špela, Denis Planet TV
Denis Toplak ne skriva, da da veliko nase … tudi umetne trepalnice.

Zmagovalec prve sezone Kmetije: Nov začetek se je namreč odločil za trenutno zelo priljubljen kozmetični poseg, po katerem pa v veliki večini posegajo pripadnice nežnejšega spola. Denis si je namreč umetno zgostil trepalnice.

Denis Toplak | Avtor: Planet TV/ zurnal24.si Planet TV/ zurnal24.si
V dveh večjih ljubljanskih salonih smo povprašali, kako pogosto se moški odločijo za tovrstni poseg, a so povedali, da moških strank zaenkrat še niso imeli. Tudi iz tega razloga, ker so moški hormoni drugačni in njihova koža bolj mastna, zaradi česar trepalnice zelo hitro odpadejo. 

Denis je v oddaji Bilo je nekoč Brez cenzure, kjer sodeluje kot sovoditelj, povedal, da se je za zgostitev trepalnic odločil, ker ima sicer zelo redke in je želel na ta način poudariti svoje oči. "Moje oči malo bolj izžarijo," je dodal. Vam je Denisova preobrazba všeč?

Komentarjev 5
  • fritolin 19:54 09.marec 2016.

    Ne vem no, ce sem kmetijo z veseljem pogledal in tudi brez cenzure je tole bilo je nekoc totalno brez veze, brez glave in repa, zgodbe kar nekaj, stalno sedijo za eno veliko mizo kamera se trese ????Planetovci, kaj ...prikaži večj se vam je zgodilo ???Da nimate storije , res ne bi bilo kaj za gledat - pa ole dragi draga ???? kaj hudica je to ???Smesno ??? niti malo, zalDajte se mal zbrat no, se mi zdi da ste svoje odplesali in vas bo pop s s vojimi oddajami zbrisal s scene

  • patron 12:10 09.marec 2016.

    boljš, da bi zadržal zase......jao, jao.....bimbo...!!!

  • StrelaBesna 10:36 09.marec 2016.

    Njemu niti trepalnice ne pomagajo, žal. Špela pa...vsa shujšana je grozna, prej je bila bolj luštna.